Covidové úsměvy

Celkem chápu, že nikdo moc dobře neví, co udělat. Ani vláda v demisi, ani vláda nová. Ale snažit se musí. Aspoň něco udělat, aby se neřeklo. A tak vznikají fakt úsměvné věci.

Do desíti v hospodě prskáte bacily na vzdálenost stolu. Po desáté večerní je budete prskat v garáži sousedovi do tváře. O mytí nádobí nemluvě.

Když vám dojde baterka v mobilu, tak do té garáže musíte už před desátou.

Na Vánoční trh nesmíte, nakazili byste se. Do obchoďáku to není žádný problém. Asi vás před Covidem ochrání střecha.

Když do zahraničí, tak do některých zemí s testem ne starším než 24 hodin. Vzhledem k současným termínům i trvání zaoceánských letů se budou asi muset zřídit cestovní laboratorní letadla pro odběry, které se nad oceánem připojí k tomu dopravnímu. Asi jako tankování stíhaček.

Stateční odpírači očkování, když najednou vážně onemocní, tak jsou malí jak zmrzlý pindík. A pokorně říkají, že to byla chyba a že když to přežijí, tak se naočkovat dají. To říká každý řidič, který způsobí nehodu, že toho lituje a že se poučí. Možná ano. Jenže přijdou noví bojovníci, kteří to až do té nehody nepochopí. A podobně to je a bude s odpírači.

Prezidentovi dělá dobře, že je 14 dnů vystavován jako zvíře v teráriu. Pohovořit s dvěma lidmi za den je ale opravdu námaha, kterou jen tak někdo nezvládne. Dcera mého spolužáka tu fotku poslala svým zámořským přátelům, kteří si mysleli že je to dobrý vtip. Dokud nepoužili Googla. Pak už si radši nemysleli nic.

A na závěr povzdech trhovce:

Prezident má covida a má plný plat. Ministr zdravotnictví má covida a má plný plat. Hlavní hygienička má covida a má plný plat. Já jsem zdravý a nesmím prodat ani svíčku.

Tak se všichni držme!

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Alejandro Azamedo
2 let před

Tahle vláda i ty předešlé a mám pocit, že i ty budoucí, činí rozhodnutí takové jaké jim přinesou politické body a konají tak jak lidé chcou, aby konaly. Vláda nemá, ale dělat to co lidé chcou, ale to co lidé potřebujou. Tohle a mnoho jiných opatření je stejně na hlavu – prostě neoblíbený řešení se zavřou do šuplíku a udělá se teda něco málo co sice bude blbost a jak náplast na uřízlou ruku na cirkulárce, ale zase nikdo nemůže říct, že se neudělalo vůbec nic. Je to smutný.

Vladimír T. Gottwald
2 let před

Krom pochvaly nemám so dodat.
comment image

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Máš recht. V Praze jsou stánky na Václaváku – došlo ke změně názvu a nic se neděje. U nás v Ostravě jsou zavřené prakticky všechny (jen prodej jmelí myslím jede), stojí tam obří ruské kolo, které nejede. A obchoďák Karolína praská ve švech, včetně fast foodů a kaváren.
Jsme národ švejků, možná už spíše pitomců.

Alejandro Azamedo
2 let před

Švejk byl chytrák co hrál blbce, poslední dobou spíš mám pocit, že čím dál víc blbců hraje chytráky.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Jo.

Jara Rank
Jara Rank
2 let před

V nedeli jsem doustala 3 jab, v Kanade se jiz ockuji deti od 5 let, jak jinak pandemii zastavit? Dovolim si pridat NYT, tam je take graf, za sedm dnu. Kdyz ctu diskuse na iDnes, tak nechapu nasi ceskou liknavost a podle vsech diskusi – musi byt nejmene 30% obyvatel proti ockovani, desi mne, co budou delat, az se dozvi, ze jejich maly poklad bude MUSET, pokud nebude chtit pouze domaci vyucovani a ne kazda matka ma ty schopnosti. CR ma vice zemrelych nez Kanada pri 38 milionech, dost smutne.Jinak fotografie pana Zemana opravdu proletely celym svetem, i ty vtipne.… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial