Stejně je to příjemné mít za premiéra zbabělce

Je to takové zadostiučinění. Po té mnohaleté předváděčce co všechno umí, co zařídil, jak je nejchytřejší, co nám vydobyl, teď stahuje ocas a neví kudy kam.

Již dávno jsem se smířil s tím, že Andrej Babiš je neštěstím pro tuto zemi. Ale z vůle voličů jím je a s tím se nic nedá dělat. Tak to beru jako fakt. Však on ani v jednom okamžiku nenechává nikoho na pochybách, že je ten správný muž na správném místě. I několik tisíc mrtvých v době epidemie zachránil. Mávnutím kouzelného proutku udělal z rychlostních komunikací dálnice a hned jich máme o několik stovek kilometrů víc. I ten nový povrch na D1 se počítá za novou dálnici.

Před minulými volbami zabránil krádeži lithia. A teď té krádeži zabrání zase. Nechápu. V Bruselu je velmi úspěšný ve vyjednávání, byť se s ním skoro nikdo nechce bavit. Ale vše je v pořádku.

A teď se bojí jmenovat nového šéfa BIS. A je jedno koho. Bojí se. Normálně se bojí. Bojí se zapšklého staříka na Hradě, kdyby mu nevyhověl. A bojí se voličů, kdyby mu vyhověl. Pan premiér je prostě zbabělec. A dělá mi dobře vidět ho takto v přímém přenosu, jak kličkuje a neví kudy kam. O supersamcích, kterým se rád dělá, mám tedy jiné představy.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Je to nejlepší krizový manažer střední Evropy (dle sebe). Dle mne primitivní jedinec, který umí vyčmuchat peníze jako vepř lanýže. A není ještě ubohý, jak píšeš. Už abychom přepřáhli.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial