„Zítra řeknu pravdu.“ Pravil Babiš

A proč vlastně až zítra? Neměl by člověk říkat pravdu pořád?Nejsem naivní, malé lži jsou nedílnou součástí lidského života. Malé lži, které neovlivňují život společnosti , nebo nepoškodí osud celých národů jsou trpěným kořením života.

Ano…………… i já občas lžu. Třeba nedávno jsem lhal manželce, že se mi nelíbí ta slečna u vedlejšího stolu v těch sexy šatkách, co jsem se na ni snažil nezírat tak vehementně, že si manželka všimla, že zírám. I tak mi ta malá lež nebyla moc platná. Někdy se ale nevyplácí nejen malé lži, ale ani malé pravdy. To jsem letos pocítil, když jsem manželce oznámil, že nechci jet s ní a dcerami k moři, že mě tam to hnití s nimi v tom vedru nebaví a ať jedou tedy samy.

Mám pocit , že manželka by byla raději, kdybych tentokrát lhal a jel a tak jsem za trest na ten týden dostal na starosti tři naše obchody, ve kterých budu střídavě od rána do večera prodávat, abych neměl čas na hlouposti a nechodil třeba na diskotéky(jestli teda ještě jsou diskotéky nevím) Škoda, před takovými 35 lety jsem platil za slušného tanečníka, říkali mi „Gumový kotník“

Považuji se tedy za životem protřelého zkušeného lháře. Věřím tedy tomu , že zítra řekne pan Babiš pravdu?

Ne, nevěřím. Tenhle člověk má s rozeznáváním pravdy od lži evidentně problém a hlavně stává se mu běžně to, co se stává hlavně  lhářům notorickým a to že těm svým lžím začíná sám věřit.

Takže Andreji „Sorry jako“ strč si ty svoje kecy za klobouk.

 

 

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Lubomír Stejskal
Lubomír Stejskal
2 let před

Připomnělo mi to vtip: Majitel obchodu dá do výlohy ceduli: „Zítra vše zdarma.“ Přijdete zítra – a opět: „Zítra vše zdarma.“ A další den znovu, pak zase. Čili: zítra rovná se nikdy.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Babiš a pravda? Pak je třeba se ptát, co si konkrétně myslí pod slovem pravda. Kdysi byl v CCCP deník téhož jména. Což je dostatečně výmluvné.

Jiří Turner
2 let před

😀 Pěkné, Davide, takový výrok se dá komentovat jen s nadsázkou, protože bez nadsázky: kdo ostentativně deklaruje, že říká nebo řekne Pravdu, ten nejspíše lhal nebo lhát bude.

Pavel Jeřábek
2 let před

Tohle že fakt řekl? No to je gól. Umí si z nás fakt dělat legraci, to se musí nechat. Někde jsem zaslechl, že se jednou před pár lety při nějaké tiskovce podřekl a prohlásil „Budeme proti té demokracii bojovat“… Jo jo, podvědomí je drsná milenka. 
A ta vaše přezdívka je taky dobrá. No co, byl tu Sedící býk, Splašený kůň… takový Gumový kotník taky není k zahození! 😀  

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial