Od dnešní půlnoci je z nařízení Ministerstva zdravotnictví zakázáno souložit

K tomuto zásadnímu opatření sáhla vláda po dnešním mimořádném nočním jednání na základě toho, že se v nemocnicích zvýšil počet nakažených syfilidou z 29 na 32. Rozšíření zákazu či stanovení výjimek bude později upřesněno.

Jak je z podstaty věci patrné, toto nařízení se netýká jen souložení na veřejnosti, souložení komerčního, volnočasového či fitness, ale i toho domácího. Do zákazu je pochopitelně zahrnut nejen sex manželský, ale i milenecký či zcela náhodný. Zákaz se samozřejmě týká osob různého pohlaví, respektive sexuálních praktik mezi osobami různého, jakož i stejného pohlaví včetně těch, kteří v tomto ohledu nemají zcela jasno.

Jak našeho vládního zpravodaje informovala po mimořádném zasedání vlády její mluvčí sl. Jebavá, předpokládá se, že rozvolnění opatření dojde na základě dat od ÚZIS ČR nejdříve začátkem září, nicméně je už dnes zcela jisté, že i poté bude souložení možné jen za přísných hygienických podmínek a s ochrannými prostředky minimálně třídy FFP-PRC-3 a vyššími.

Později se nám podařilo získat i stanovisko hlavního koordinátora mezirezortní skupiny zaměřené na boj se syfilidou Bedřicha Smetany (že by náhoda?), který blíže specifikoval zakázané sexuální praktiky. Laicky se dá říci, že jsou to vlastně všechny včetně autoerotiky vyjma sexu po telefonu.

Je jisté, že psychologové, sociologové, a hlavně sexuologové počali bezodkladně zkoumat, jak se tento zákaz ve společnosti projeví. Pro někoho to může být i úlevné a vytištěná podoba neřízení nebude chybět na mnohých nočních stolcích, ale jinde to může být i docela jinak a dá se tudíž předpokládat, že tento zákaz bude i porušován. V této souvislosti není zcela jasné, jak bude dodržování nařízení vymáháno, kontrolováno a trestáno, ale to vše bude jistě záhy dovysvětleno.

Takže, moji milí, máte čas do dnešní půlnoci…

Upozornění: Byť to tak nemusí vůbec vypadat, v článku se objevují i prvky satiry a nadsázky

Subscribe
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Soňa Bulbeck
2 let před

Pekné, my tomu hovoríne, že..“podobnosť čisto náhodná“…

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Jiří, podařilo se Vám mi začít víkendový čas bujarým smíchem. Bravo…

Tomáš Flaška
2 let před

Ano. Ta analogie je do očí bijící.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial