Úchyl v sauně

Úchyl v sauně

 

Nikam nechodím. Známá záležitost. Dvě děti do dostupných dálek dostat? Nedostanu! Se saunou si sto strážců sichruji sto sedm sobot. Níže normálně napíšu nenormální.

 

Nyní už v češtině, jo? Dvě malé děti málokdy někam udám obě současně, hlídání si domlouvám dopředu fakt skoro sto sobot. V týdnu jsme si vyrazili s mužem na ehm ehm “randíčko”, tudíž obě babičky v pozoru, protože dvě malé děti na jednu babičku je nepoměr sil a značný záhul. A my nechceme babičky oddělat předčasně. Soudní jsme.

 

Sauna asi není lokál, kam bych vyrazila sama. Sama bych šla sedět do nějaké útulné kavárničky, tam se “naspídovat” espressem a kafrat o smrtelnosti chrousta. Jenže jsem asi jen trapná submisivní ženuška, muž zavelí a já jak šťastný pejsek bez vodítka půjdu kamkoliv. Hlavně že tam nevleču štěňata!

 

Tak jsme si odbyli nudnou omáčku kolem a nyní přichází na řadu ona pokleslá story. V sauně panuje přítmí, vidím tak možná lidské obrysy, gratuluji si, že jsem nikomu cizímu nepřišlápla nohu či se nedopustila horšího poškození druhé osoby. Nemůžu dýchat a tak. Prostě sauna. Jenže teď přichází na řadu onen úchyl! Sedí vedle mě. Přímo vedle mě a svou rukou provozuje gesto typické pro masturbaci! Má nevymáchaná huba chce něco zaskučet, protnout to ticho, vykolejit ho, nejlepší obrana je útok… Ale na druhou stranu jsem přece jen žena, co se cítí být ohrožena…

 

Dilema, že? Drama, co? Jasně. Jasně. Naštěstí muž si se stejnou vervou s jakou onanoval, začne škrábat ruku, pak druhou… A mně dochází, že jediný chlípný magor jsem já. Neboť dotyčný provozoval pouze zuřivé škrábání vnitřní strany stehna. Trošku divné možná ano. Ale nic pro policajty, nic do pokleslých porno časopisů, jen má vilná, tragická mysl to spunktovala.

 

Ještěže jsem držela pusu a krok! Úchyl v sauně byla naštěstí jen neškodná Edna Nová, neseriózní blogísková královna.

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

13 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Flaška
3 let před

Saunuji se od asi 20 let, celou zimu, jednou týdně. Moc doporučuji. Je to balzám nejen pro tělo, ale i duši. A i hodně věcí se dá v sauně domluvit. Vřele doporučuji.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Souhlasím, mám doma takovou malou a útulnou. A klidnou (vzhledem k níže uvedenému).

Tomáš Flaška
3 let před

Taktak. Mám ji doma pro 4 lidi. 2 manželské páry, případně pánská či dámská jízda. A fakt co jsme tam všechno už rozebrali a dojednali….

Jara Rank
Jara Rank
3 let před

Ja mam jednu pro dva a dokonce je v ni radio, je na zahrade za domem a tak mne sousedi minuly rok diky „Lock-down“ videli pobihat zabalenou v rucniku.

Jara Rank
Jara Rank
3 let před

Ja z jedne zrovna prisla domu, od 15.7. smime tady na ostrove i do sauny, predtim jsme od dubna vzdy v utery nasli na „jizdnim radu“ mistecko na hodinu, bylo to dost silne kontrolovane a masky, u Vas rousky jsme sundali az pred vstupem do bazenu. Takze jsem nektere dny chytla uz v 6 rano a nekdy az odpoledne, ale bylo prima, ze vubec muzeme. Lide jsou zde velice disciplinovani a krome par „nasincu“ nikdo nereptal. Zaplat Pan Buh, hranice s USA je nadale zavrena. Za domem mam sice svoji vlastni infrared, ale zapominam na ni a tlacim se mezi… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Sauna skýtá řadu témat. Kdysi jsem chodíval do sauny v Ostravě Porubě, jen pro muže v pondělí (nejsem prudérní, ale mohl jsem tam být mezi 13.00 – 14.00, když tam nikdo nebyl, vše jen pro mne). Jednou tam vešel asi 150 kg muž (no, byl to muž a nic jiného), sedl si na spodní lávku (srabík) a začal neuvěřitelně funět a hekat. A moje fantasie začala pracovat. Trefí ho šlak, já jako lékař jej budu muset oživovat, předtím budu muset ten žok vytáhnout ven, zavolat lázeňské, které přiběhnou a já, nahý jako Adam, budu muset vést záchrannou operaci mezi oděnými… Číst vice »

Bohunka
3 let před

Utekl? 😆

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Bohunka

Jo, a hodně rychle….

Hana
Hana
3 let před

Sauně pro muže je teď v době ženomužských záchodků asi konec?😊

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Hana

Nevím, už jsem tam dlouho nebyl, mám malou saunu doma ve sklepě. Aleje docela možné, že stále drží lajnu, koneckonců bylo to již tehdy tak že muži byli v po- st- pá, ženy út-čt.so a v neděli grupáč.

Jara Rank
Jara Rank
3 let před
Reply to  Hana

Vy mate nejake „zenomuzske“ zachody v CR? Nekdy mam pocit, kdyz se omylem dostanu na iDbes ve spatny den, ze se temer vsichni blogeri zabyvaji tematem, ktery zde neexistuje. Tady je vetsi problem s frontami u zenskych WC a nejhorsi je to na horach, tam chodim zasadne na pansky, kde nejsou musle.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial