Nebohý český premiér a padoušská Evropská Unie

Evropské Unii vadí, že premiér čerpá její peníze dle jejího názoru neoprávněně. Premiér zase říká, že postupuje podle platných českých zákonů. Pak zbývají už jen dvě věci.

Buď věc rozsoudí soudní orgány Evropské Unie, nebo z té Unie vystoupíme a vzdáme se tak svrchovanosti evropských soudů a vše si budeme vařit na našem písečku. V obou případech by ale dotace pro premiérovy podniky byly zachovány.

V případě evropských soudů by soud buď rozhodl v prospěch našeho premiéra a peníze by tekly dál. Nebo proti němu. Ale pak by zase začala kanonáda o diktátu z Bruselu, zasahování do vnitřních věcí … a z té EU bychom buď vystoupili, nebo by nás radši vyhodili sami. A nedivil bych se. A to, že peníze pro našeho premiéra jsou dle českého práva v pořádku, jsme se už přeci dozvěděli, opakuje to dokola premiér, jeho ministři, další podržtašky ze strany jejich voličů a my všichni se usmíváme a olizujeme se nad párky z Kosteleckých uzenin. Jiné za chvíli už nebudou.

Ostatně premiér Babiš už s dělostřeleckou přípravou začal: „Evropský parlament se snaží ty volby ovlivnit. ” Nic hloupějšího asi říci nemohl.

Proč by to dělal? Opakuji, tady se jedná jen o spor o Evropské peníze. Pokud premiér sám věří tomu, co říká, tak proč chtějí odstavit zrovna jeho?

Na to tu jsou jiní adepti. Proč by Evropský Parlament nedělal nějaké kroky a činy aby podkopal důvěru třeba v Tomia Okamuru, který EU ze srdce nesnáší, on a jeho lidi o ní trousí lži a dezinformace na každém kroku a jeho jediný program je z EU vystoupit?  A následně se přimknout k Rusku asi podobně jako Bělorusko, dodávám.

Nebo proč Evropský parlament takto „rázně“ nezasahuje třeba proti slovenskému Marianu Kotlebovi? Ten už s hodnotami naší civilizace nemá společného vůbec nic.

Prostě náš premiér lže kudy chodí. To je smutné, ale je to fakt a už dlouhodobě ověřený.

Celé to ze strany našeho premiéra je asi spíše jen o tom, jakoby EU říkal, buď mi ty peníze budete i nadále dávat, nebo vám pěkně zatopím. Typické, ověřené, babišovské. Ten problém je ale v tom, že on zatápí především České republice a jejím občanům.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Je to hrůza, že naše prosperita je dušena jednou žábou na prameni. Už aby šel od válu, či raději ještě jinam.

Stanislav Látal
Stanislav Látal
2 let před

A další žabák se vozí po Hradě …

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial