Prosím, neodcházej… Bez Tebe nejsem nic

Prosím, zůstaň s ní a neopouštěj ji. Vím, že po Tobě chci asi moc, ale teď, když už Tě znám a pochopil jsem, k čemu jsi, teď mne prostě nemůžeš nechat ve štychu. Potřebuju Tě. Potřebuju Tě pro ni!

Když od ní nyní odjedeš, skončí všechno. Tak dlouho jsem k Tobě nacházel cestu, a když už jsem ji našel, nechci o ni přijít. Ona je moje všechno. Můj život. Nemůžu bez ní žít.

Lásko, když ji teď opustíš, nebude vědět, proč je se mnou. Potřebujeme Tě oba! Zůstaň s námi, nechci, abys vyprchala. Chci se dál dívat do jejích natěšených očí, když se vrátím domů. Chci slyšet dupání jejích nožek, když ke mně přihopsá, aby mne radostně objala. Chci navždy cítit vůni jejích vlasů.

Zůstaň s námi a připomeň jí, jak moc ji miluju. Nechci vidět její sbalené krabice naskládané v kufru vzdalujícího se auta. Vrať se k nám a polib ji na čelo, aby se znovu zamilovala. Chci vnímat stisk její dlaně, otisk těch rudých rtů, její prsa vmáčknutá do mého hrudníku. Chci, aby dala volume doprava vždy, když uslyší naši píseň. Aby opět nahlas a krásně falešně zpívala slova a přitom se dívala na mne. Aby mne pak políbila a řekla, že je šťastná. Protože já jsem s ní šťastný. A ona? Je se mnou ještě ráda?

Chci být její alfou i omegou. Chci se do smrti probouzet vedle ní a ráno jí počítat přibývající vrásky. Chci laskat její tělo každičký den. Být jí na blízku, když bude potřebovat pomoct, pohladit, obejmout, ochránit. Stůj při nás až do konce našich dní. Přeji si procházet se s ní v Telčském parku, posedávat na lavičce a na jaře ji i za třicet let trhat tajně bledule.

Lásko, vrať se do jejího srdce. Znovu mi pomoz ho rozbušit, rozdmýchej její bujnou fantazii a dovol ji znovu se do mne zamilovat.

Nyní, když trochu cítím, že ji ztrácím, nyní jsem si uvědomil, jak moc ji miluju.

Vím, že jsi velká čarodějka, básníci o Tobě již staletí veršují, zpěváci pějí o Tvé síle ty nejsladší písně. Věřím v Tebe! Vím, že mi to trvalo, ale Ty opravdu existuješ…

Udělám pro Tebe, co budu moci. Postavím se celému světu, když to bude potřeba. Věř mi, stejně jako já věřím Tobě.

Řekni, že ještě není pozdě…

 

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
2 let před

Bohunko, moc hezké. Postrádám konec.😊

Hana
Hana
2 let před
Reply to  Bohunka

Vždycky prahnu po dobrém konci. Alespoň v příběhu.😊

Jan prazak
2 let před

Krasna modlitba❤️

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Něco se děje…..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial