Jak se ničí spojenci

Ruští vojenští agenti u nás spáchali teroristický čin se škodou 1 miliarda a dvěma mrtvými. Tajné služby o tom předložily materiály našim nejvyšším ústavním činitelům a ti o nich neměli nejmenší pochyby a jednali.

Došlo k vypovězení ruských diplomatů a troufám si říci že i k narovnání vztahů s Ruskem. Jediný, kdo asi nevěřil vlastním očím, byl náš moudrý pan prezident Zeman. A proto radši mlčel. V mezidobí nám vyjádřili podporu Slovensko a všechny tři Pobaltské státy a ze solidarity také vyhostili ruské diplomaty. Díky!

Jenže pak se ozval ten náš hulvát hradní, který všechny novináře nazývá hyeny – asi ví proč, protože kde jsou hyeny, tak je vždy i mršina – a verzi našich tajných služeb zpochybnil. Nejen, že tím v podstatě řekl, že premiér i celá vláda jsou hlupáci, ale on tím přímo podrazil ty státy, co se k nám zachovaly solidárně. I jim řekl, že jsou jen hlupáci, co skáčou na špek. Nedivil bych se, kdybychom tedy od nich dostali podporu naposled. A zasloužili bychom si to.

Ale v tomto ohledu musím ocenit Rumuny. I oni vyhostili ruského velvyslance. Ale udělali to až po velezrádném projevu našeho prezidenta. Tím jasně řekli, co si o našem prezidentovi myslí a že to s tou mršinou je možná i mírné označení.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Šik
3 let před

Bohužel Covid ukázal, že dokážeme být národ žvanilů. A tak nás někdo za to trestá, protože nahoře máme žvanila nejvyššího. Rusové z nás musí mít fakt velkou radost.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Člověk aby se styděl říct venku, že je Čech. Hradní zdechlina opravdu dělá co může, aby se zalíbila Rusku a co nejvíce odpudila ty, kteří jsou našimi spojenci. Tome, už jen necelé dva roky….

Hana
Hana
3 let před

Ještě dva roky. Obávám se, že náš prezident se nezachová tak, jak se zachoval např. papež Benedikt XVI., když vyhodnotil, že úřad jemu svěřený, by setrváním na pozici, poškodil.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial