Nelehký život českých Kremrolí

Ruská pátá kolona u nás pouze papouškuje co se dozví z Moskvy a jejích kanálů (obrazně i doslovně). Jenže teď v tom bude mít trochu hokej.

Poté, co tady ruští vojenští agenti spáchali teroristický čin (jinak výbuch nazvat nelze) a my přijali adekvátní opatření, tak jsme se od místních proruských kolaborantů jenom dozvídali, že jsme vazalové USA, kteří to všechno řídí a my jen poslušně posloucháme. Přesně v duchu oficiálních vyjádření Moskvy.

Ale dnes mě potěšilo vyjádření ruského velvyslance při EU Vladimira Čižova: „Vyhoštění ruských diplomatů z Česka a snaha zapojit do diplomatické roztržky Evropskou unii a NATO je součástí protiruské psychózy Západu.“

Smíchy jsem skoro rozlil kafe. Do teď nás řídily USA a od teď se tedy do toho snažíme NATO a USA zatáhnout.

Jenže co ty místní Kremrole? Vždyť ty jejich pidimozečky z toho musí mít v makovicích úplný zmatek. Co teď budou roztrubovat?

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Mám rád jejich tlachání, zejména zítra bude rušno, protože se konečně dozvíme pravdu a voliči Miloše Zemana dostanou instruktáž, co si mají myslet…..

Matějovský
Matějovský
3 let před

vždycky si řeknu, nebudu se dívat, nebudu a zase jsem se podíval a zase zase ZASE mám vztek a jsem otrávenej. Je to ZMRD.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial