Proruské makovice to mají už pěkně pomotané

Už začíná být veselé pozorovat vyjádření a činy mnohých našich nejen politiků, ale i zjevných členů ruské páté kolony u nás.

Začnu premiérem, který mírnil emoce den poté, když prohlásil že výbuch ve Vrběticích nebyl aktem státního terorismu, ale útokem na soukromé zboží. Tvrzení absolutně absurdní, jakoby říkal, že ta ruská rozvědka nesmí klást miny pod auta státní pošty, ale pod auta soukromé DHL úplně klidně. Zdejší pátá kolona jeho slova velmi ocenila. Ale pak musela být velmi zmatena, když se premiér o další den později za svá slova omluvil.

Já mu to nemám tentokrát za zlé. Víme všichni, že když mluví spatra a nemá na to své poradce, tak je to skoro vždy kabaretní vystoupení. Jako tentokrát. Prostě ve snaze trochu mírnit napětí se vyjádřil neobratně. OK.

Jiným kalibrem je šéf komunistů Filip. Ten nám sdělil, že za výbuch ve Vrběticích může to, že to bylo zprivatizováno. Asi nám tím chtěl naznačit, že kdyby to bylo ve státních rukách, bylo by to lépe střeženo a ruští agenti by se tam nedostali. O tom, že by tu ti ruští agenti neměli vůbec být, nepadlo ani slovo. Ostatně pamatujete někdo nějaký skutek komunistů, který by nešel proti naší zemi?

Docela zajímavý obrat předvedl Pražský Hrad pod vedením našeho nejmoudřejšího prezidenta a nejjasnějšího východního sluníčka, pana Miloše Zemana. Ten si sice stále užívá pyjámka v Lánech, ale ředitel zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Rudolf Jindrák oznámil, že Česko má v Rusku více diplomatů než Rusové u nás. Informace velice překvapivá (někteří nezbedníci jí sice popírají, ale to je nepodstatné). Ale vyplývá z ní, jakoby Hrad chtěl, ať ty Rusy od nás všechny vypovíme, že při reprocitě nám stejně na naší ambasádě v Moskvě někdo zbude.

A tak si volání bratří Rusů už vzali někteří naši uvědomělí spoluobčané k srdci, poslechli pokynů svého guru z GRU (který byl v mezidobí vyhoštěn) a vyrazili osvobozovat Ukrajinu od fašistů, stejně jako to dělali Rusové v roce 1968 u nás.

Jo a ještě jsem zapomněl. Celé to řídí USA, samozřejmě.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
2 let před

On si holt jeden moc nevybere. comment image A kdo nepodléhá falešné dichotomii a nebučí ani s jedním ani s druhým stádečkem, to nakonec z obou stran, od vlezdokremlistů i o vlezdobruselistů, schytá tuplem, a zhusta obdobně hulvátsky..
 comment image

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Já si myslím, že v neděli pan ing. Miloš Zeman, CSc., t.č. ještě president státu, nám v neděli sdělí, jak to bylo. Sázím na poťouchlíky z tajné služby republiky Džibuti.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial