Furt jen ten Babiš

Naprosto upřímně se přiznávám, že mě nikdo nikdy tak nesral jako Babiš.Nějak mám v poslední době problém psát, pozitivní blogy pro srandu………….Vlastně mám v poslední době problém psát vůbec nějaké blogy. Faktem je, že mi tenhle Covid s Babišem natolik otrávili život, že mi připadá nesmyslné vtipkovat na téma rodinných stories, nebo vlastní nadváhy. A taky ono vlastně lidi dneska nic jiného než Covid a Babiš nezajímá, takže proč vlastně psát o něčem jiném. A tím mě ten Babiš vlastně nasral nejvíc, tím jak ovlivnil negativně naše životy s takovou intenzitou, že nám zaplnil mysli i srdce.

Vždycky říkám, že jsem nikdy nikoho ne nenáviděl, že prostě tenhle cit v rejstříků pocitů a citů nemám. Ovšem abych byl upřímný, nejsem si jist, jestli tomuhle gaunerovi dokážu přát něco hezkého? A to i za cenu, že mě to žere zevnitř. V dobách minulých jsem se dokázal nad politiku povznést, prostě ji neřešit .V dobách těchto, kdy jsem z důvodů politické neschopnosti této země nucen neustále bojovat o své pracovní přežití,  to už prostě nejde. A tak otravuji sám sebe i své okolí Babišem.

Není to tak dávno, co se místní politické elity vysmívali Maláčové, která srovnala negativní vliv covidu a druhé světové války. Na druhou stranu jsem nedávno četl zajímavý článek , který tvrdil , že ekonomické ztráty z Covidu jsou již s nějakou malou válkou srovnatelné.

Ano, počty mrtvých jsou samozřejmě mnohem menší a celkově budou tvořit asi jen 10% z počtu obětí poslední války, v některých aspektech ale musíme vidět pozoruhodnou shodu. Třeba omezení volného pohybu je obdobné, vysoké školy a vlastně všechny školy jsou zavřeny, nejsem si jist jestli třeba obchody byly za války takhle dlouho zavřeny? Myslím , že ne. Chystá se rozdělení národa na dvě skupiny, z nichž ta jedna nenaočkovaní bude vyloučena z kulturních akcí z návštěv restaurací a kin a zřejmě i z běžného života. Kultura je zcela zničena a zakázána.

Navíc zemi vládne psychopatický nájezdník z východu, kterého naturel a apetit  a hlavně morální kodex český volič absolutně nepochopil a nechal se jím obelhat a chytit pod krkem. Nebyli jsem na tento slovenský naturel připraveni, slovenský macho psychopat má prostě „Guľe“ stokrát větší než ten český a všetkých dojebe.

A vidíte…………… zase už je to jen o Babišovi. A tak se omlouvám všem , kdo rádi kdysi četli moje veselé blogy. S hlínou v držce je psát prostě neumím.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
3 let před

Kdyby alespoň to očkování postupovalo rychleji kupředu.. Pokud se naočkují alespoň starší lidé a uvolní se nemocnice, bude dost těžké zavírat dveře divadel.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Chápu Tě, ale zasíráš si podvědomí sám, Davide. Babiš za to nestojí, abys měl hypertensi, jedl více prášků apod. Ten člověk letos končí, půjde od válu, potom to bude zlé, protože se bude muset začít splácet ten jeho 6 roků trvající festival s koblihami, 5000,- bankocetlí a rovněž nevůle jeho voličů, kteří sice vědí, že je gauner, ale chybu si nikdy nepřiznají. Mi ho začíná být líto, on najednou zjistí, že ta hromada peněz, o které okradl stát a spoustu poctivých podnikatelů, mu jsou najednou k ničemu, třeba onemocní a žádná miliarda mu nepomůže. Tož asi tak

Stanislav Látal
Stanislav Látal
3 let před

Ten ničeho litovat nebude … Prostě se chopil příležitosti a využil ji „po svém“. Tak se to v mládí naučil a tak to dělá i dnes. Nemá cenu ho litovat, protože se teď trochu stáhnul a čeká, až své nezdary bude moct hodit na neschopné podřízené, které prostě neuhlídal ! A možná ještě prubne presidenta! Jeho kamarádi z STB mu budou vydatně pomáhat (mají v tom praxi – manipulace davu). Ale ještě musí počkat, až stávající president půjde do důchodu. Důvod k radosti se snad nějaký najde. Slunce svítí (za mraky určitě), příroda se probouzí, ptáci řvou a možná bude… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Stanislave, myslím, že každému jednou dojde, že některé věci prostě prošvihl. On má třeba 2 nemocné děti – což je zajímavý fakt, protože z mé praxe vím, že tito lidé bývají většinově velmi laskaví (malé procento se naopak zatvrdí proti světu, že jim ublížil). Třeba je to nějaká jeho podvědomá pomsta lidem, kteří mají to štěstí, že jejich děti jsou zdravé, chytré a milé. To jeho kopání okolo sebe prozrazuje, jak si je sám sebou nejistý, jak stále potřebuje pochlebování, které mu dělá jeho PR tým. On samozřejmě ví, že je neschopný a že tuhle krizi nezvládl, ale stále bude… Číst vice »

Stanislav Látal
Stanislav Látal
3 let před

Ty nemocné děti (psychicky) třeba můžou být následek … Adolf měl taky dost svérázného otce, co mu dal základ (nekompromisnost) do života. Tyran možná nebývá laskavý ani ke svým potomkům (pokud nedělají zrovna to, co po nich chce). Kdo ví, co mu dali do vínku jeho rodiče. Soudruzi dokázali být velmi důslední ve své cestě nahoru … Jsem pouze pozorovatel, který se občas snaží vnímat okolní svět a netrápit se nenávistí ke člověku, co mému okolí velmi škodí. Prostě až příjde čas, tak ho možná odstaví podobná postava s podporou soudruhů. Ti nám budou ještě dlouho zatápět … (zlo už… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial