Komunisti se za nic nestydí do dneška

25. únor si tradičně připomínáme jako jeden z nejčernějších dnů naší historie, kdy u nás komunisté na 40 let uchopili moc a poslali nás do doby temna. Politicky, hospodářsky i lidsky.

V celosvětovém měřítku, mají komunisté a jejich ideologie na svědomí více obětí, než zrůdná nacistická mašinérie. Při pomyšlení na koncentrační tábory, což byly vlastně továrny na smrt, už sama o sobě naskakuje husí kůže. A komunisté tato zvěrstva historicky překonali.

Člověk by aspoň očekával nějakou trochu studu a sebereflexi. To ale u našich soudruhů neplatí. Zamumlali sice nějakou omluvu a politování, ale své jméno si nezměnili. Jakoby se hrdě i nadále ke svým tradicím hlásili a teď jen opatrně čekají zase na svou příležitost.

Pravda je, že svůj název pozměnili. Z KSČ (Komunistická strana Československa) se stala KSČM (= Komunistická strana Čech a Moravy). Ono ale Československo neexistuje, a máme místo toho u nás Čechy a Moravu.

Představte si zločineckou válečnou německou stranu NSDAP (= Národně socialistická německá dělnická strana). A teď si představme, že po válce, když se Německo rozdělilo na západní a východní, tak by tato strana nadále existovala, akorát by se přejmenovala na: Národně socialistická západoněmecká dělnická strana. A při té příležitosti by vyjádřila politování nad nějakými oběťmi za války, ale Hitlera by i nadále ctila. A dnes po znovusjednocení Německa by se mohla vrátit i ke svému původnímu názvu, tedy Národně socialistická německá dělnická strana.

Tak toto naštěstí u našich sousedů nehrozí. To jen u nás máme hrdé zástupce komunistů, kteří na svých milionech obětí nevidí nic špatného. Vždyť tenkrát přeci na to byli mezinárodní okolnosti…to byly dějiny…přehmaty…chyby…jiná doba a já nevím, co ještě. Prostě nic špatného neudělali, byli k tomu dotlačeni okolnostmi. To je naše dnešní realita.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Je zvláštní, že se k této úchylce dějin ještě hlásí někteří jedinci a jsou schopni jim dát hlas. Je to jen neochota připustit si chybu? Na konci života přiznat, že jsem celý život věřil ideologii, která je zrůdná, to chce asi hodně sil…..pomíjím zhovadilce, kteří mají profit – poslanci atd. Ale co vede 70 letého člověka, aby je stále volil, když mu už smrt dýchá na záda?

Michaela Klímová
3 let před

Frustrace – nepatřit už mezi privilegované. „Co není zakázáno, je dovoleno.“ Plná ústa „jiného názoru“ a svobody slova…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial