Náš moudrý pan prezident v tom má zase jasno

Ze své nory v Léčebně dlouhodobě nemocných v Lánech zase vystrčil nos, vypustil několik jedovatých slin a zase zalezl. Naštěstí jsou tyto jeho výstupy stále řidší. Děkujeme přírodo.

Pan prezident se už dopředu obává, že jakýkoliv nález Ústavního soudu ohledně přepočítávání hlasů po volbách naruší náš ústavní systém. Současný stav totiž velice znevýhodňuje, až diskriminuje malé strany. A je jasné, že ke zhoršení jejich postavení nedojde. Takže cokoliv by se změnilo by bylo proti jeho kamarádíčkovi z Agrofertu, který se momentálně snaží si i přivlastnit Českou republiku. Obava o narušení ústavního pořádku od prezidenta, který navzdory většině v parlamentu jmenoval jinou vládu, která důvěru nikdy nezískala a který Ústavu pošlapává dnes a denně je přinejmenším chucpe, ale především už nechutná.

A vypustil další svou gigantickou myšlenku. Navalnyj je vlastně zakuklený Putin, nám sdělil. Má prý podobné myšlenky. Vůbec mu nejde o odstranění Putinismu, ale jenom Putina a posazení se na jeho místo. Tak náš většinou národa zvolený pan prezident komentoval záběry televizí na mlácení demonstrantů, jejich vláčení po ulici a masírování vodními děly. Kdybych byl shovívavý, tak bych řekl, že mu už hlava moc nepracuje. Ale shovívavý nejsem a řeknu to jinak – promluvil jako agent Kremlu. Nezklamal a jenom potvrdil co se už dlouho ví.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
3 let před

Proč ho posloucháte? Nekažte si den. Zajděte raději do samoobsluhy a poslechněte si hlášení rozhlasu😊.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Rovněž nebudu shovívavý /proč bych měl být?/ a prohlašuji, že Miloš Zeman je ubohá morální a fysická troska, držená při životě již jen negativní energií. Jeho projevy jsou diagnostické.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial