Poslanec Volný nás ve světě určitě zviditelní

Pan Lubomír Volný se postaral o to, že jsme se dostali na úroveň některých asijských, či balkánských zemí, kde se poslanci v parlamentu často fyzicky perou. A samozřejmě to nenechá v klidu žádné sdělovací médium na světě. Takže budeme zase na titulcích všude. Aspoň se zviditelníme.

Ovšem nejlepší je argumentace pana Volného: „Takhle mě určitě neumlčíte. Já jako volený zástupce lidu mám právo promluvit. Jestli tady budeš, dostaneš flákanec.“  A s těmito slovy se vrhl na předsedajícího schůze a jeho mikrofon.

Zde je nutno připomenout, že poslanec Volný byl zvolen za SPD, tedy s její podporou a za její peníze na předvolební kampaň. Předloni pak tuto stranu opustil. To je bota pana poslance č. 1.

A ta bota č. 2 spočívá v tom, že se ohání tím, že je volený zástupce lidu. Takže náš lid si podle něho může dělat a říkat co chce (byť to třeba ohrožuje druhé, jako nenošení roušky) a když mu to někdo vytkne, tak náš lid dotyčnému přidělí flákanec.

Dobré mínění má pan poslanec o svých voličích.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
3 let před

Některým se určitě líbí, protože ho zvolili. Možná, kdyby sněmovna byla považována poslanci za pracoviště, nemohli by vstupovat pod vlivem. Pan. poslanec Volný by patrně mnoho příležitostí se účastnit jednání nedostal.

Michaela Klímová
3 let před

Já bych jeho fanclub vůbec nepodceňovala… když se dívám okolo.

Adéla Vodvářková
Admin
3 let před

Nechutný buran, doufám, že dostane co nejpřísnější trest. Nesnáším násilí.

Pavel Khail
Pavel Khail
3 let před

Budete velmi zklamána, vaše mládí je ovšem omluvou. 🙂

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Co bys chtěl od jedince za tuto stranu?

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Teprve teď jsem shlédl incident na streamu. Definice psychopata na něj sedí dokonale.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial