Komunisti zase jako vždy jdou proti naší svobodě

A jako vždy to skrývají za velkohubá prohlášení a rádoby rozumná gesta. Naposledy to předvádí v souvislosti s návrhem státního rozpočtu na příští rok.

Naše skvělá vládní garnitura po sekeře na letošní rok, která bude atakovat půl bilionu korun, navrhuje na příští rok další gigantický schodek, tentokrát 320 miliard. A aby to vypadalo uhlazeněji, tak ještě není započteno plánované zrušení superhrubé mzdy, které schodek o dalších pár desítek miliard navýší. Vzpomeňme si na arcilotra Kalouska a na schodek za jeho ministrování něco přes 190 miliard. Tenkrát za to nemohla hypoteční krize, ale Kalousek. V duchu této logiky za to tedy dnes může pan Babiš nebo paní Schillerová?

Je logické, že žádná z opozičních stran takový rozpočet nehodlá podpořit. Ale je šílené, když slyšíte proč. Komunisti se nechali slyšet, že rozpočet podpoří jen tehdy, když se sníží výdaje na armádu o 10 miliard. Oni nehalasí nic o tom, že schodek je prostě šílený, že by to chtělo ušetřit tohle a tuhle, abychom se dostali třeba pod 200 miliard, to je jim zjevně úplně fuk. Jestli je schodek 320 nebo 310 miliard, není dle nich důležité. Důležité je ořezat armádu, abychom se stali pro partnery v NATO nedůvěryhodní a potažmo se zase pomalu připravovala půdička pro východního ruského agresora, který to posledních pár desetiletí vůči svým sousedům předvádí pravidelně.

Těmto úvahám horlivě přikyvuje vůdce SPD Tomio Okamura. Jediné, co ho zajímá, je, aby se nenakupovala předražená vojenská technika. Přesně v duchu jeho poklonkování Rusku, které předvádí již dlouhodobě. Taky neříká nic o celkové nesmyslnosti rozpočtu, ale jde mu jen a jen o oslabení naší armády. Na obrněná vozidla ještě nebylo ani vypsáno výběrové řízení, ale pan Okamura již ví, že to bude předražené. Možná by tedy mohl přinést nějakou konkrétní nabídku od konkrétního výrobce o které je přesvědčen, že je cenově v pořádku. Ale jemu jde taky jen a jen o oslabení České armády. Té armády, která vždy nastoupí tam, kde je potřeba, i v současné koronakrizi. Té armády, kterou si (zatím) spojenci docela cení. Té armády, jejíž důstojníci to dotáhli již na vysoké velitelské posty v NATO. A nejlepší je, že pan Okamura má stále plná ústa o národu, české cestě a nebezpečí migrantů. A na ochranu před migranty armáda netřeba? Pan Okamura je prostě takový typický český vlastenec. Ale já tyto lidi spíše označuji za „flastence“.

S láskou k národu nemají komunisti ani okamurovci nic společného, spíše je to zrada. A ukazuje se, že krajní levice se svými ideály s krajní pravicí nakonec splývá. A nejhůř je, když pak splynou i prostředky k dosažení těch jejich společných ideálů, jak nám historie již vícekrát ukázala.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Tomia Okamuru už asi není nutné komentovat. Muslimové se k nám nehrnou, raison d´etre jeho fobických projevů jaksi zmizel, takže je nutné hledat další, aby v měšci dále cinkaly zlaťáčky, které mu tam sype jeho voličské jádro, aniž ví, že se on každý večer doma musí řezat smíchem nad těmi prosťáčky, co jej volí. Bolševik snad píská svou poslední písničku, přál bych jim, aby do jejich čela nastoupil po Falmerovi nějaký další myslitel typu soudruha Skály či Semelové. Budou se hezky vyjímat v čele pohřebního průvodu. Dávám bolševikovi rok, už ne ty dva….

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial