Neuvěřitelné pokrytectví Baracka Hussajna Obamy

Na sjezdu Demokratické strany byl Joe Biden nominován jako kandidát Demokratické strany pro listopadové volby. Na sjezdu promluvil také Barak Hussajn Obama. Ukázal, proč se říká o politice, že je „špinavá.“

Přítomným stoupencům Demokratů Obama řekl mimo jiné: „Oni chápou, že v této demokracii nepoužije vrchní velitel ozbrojených sil muže a ženy, kteří riskují své životy při ochraně národa, proti pokojným demonstrantům na našem vlastním území.“  

Nazvat černošské žhářské, rabující gangy „pokojné demonstranty“ může jen profesionální lhář a demagog! Řádění černošských gangů není v USA nic nového. Během svého funkčního období zažil Obama takové řádění už dvakrát.

V roce 2014využili černošské gangy ke žhářství a rabování smrt černošského mladého muže Michaela Browna, zastřeleného ve Fergusonu bělošským policistou. V roce 2015 si řádění v ulicích černošské gangy zopakovaly. Podnětem byla smrt mladého černocha Freddyho Graye, zatčeného policií, který následně zemřel v baltimorské nemocnici.

V obou případech povolal Obama na potlačení nepokojů Národní gardu. Tutéž gardu, kterou levičáci tolik vyčítali Donaldu Trumpovi. To by ovšem nebylo to nejhorší. Tehdy rabující černošské žháře nazval Obama zločince! V roce 2015 uvedl Obama k událostem v Baltimore:

„Když si lidé obstarají páčidla, vnikají do domů a obchodů, to pak není protest, oni páchají žhářství, ničí obchody, podniky a pracovní příležitosti ve vlastní komunitě, to nejsou protestující, to jsou zločinci. Proto jsem vyzval starostu i guvernéra, aby takové nesmyslné násilí a ničení zastavili.“

Narodit se nezletilé dívce samoživitelce není jistě výhra ani dobrý start do života. To je zřejmě problém rabujících černošských gangů. Využijí každou možnost „nakoupit“ rabováním. Možná si také vylévají zlost, že se jiným daří v životě lépe. Bez policie, soudů a prokurátorů by se jim žilo jako v ráji. Dokud by se navzájem nepozabíjeli. To ovšem není problém barvy pleti, ale výchovy, která se děje, pokud vůbec, většinou bez vězněného otce.

Pokud politici takové neštěstí mladých lidí zneužívají k volebnímu vítězství, je to hanebnost. Pokud bude americká levice dál podněcovat k násilí a k občanské neposlušnosti, s největší pravděpodobnosti tím pomůže ke znovuzvolení Donalda Trumpa. To si totiž přejí všichni, kteří upřednostňují v občanském životě pokoj, pořádek a bezpečí. Takovým soudy ani policie nevadí.

 

Subscribe
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Barack Hussein Obama byl dle mého zvolen jen pro svou barvu kůže. Jinak jde o nejhoršího presidenta USA v moderních dějinách Ameriky. Nemá smysl jej brát vážně.

Adéla Vodvářková
Admin
3 let před

Jakože horší než Trump?

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Trump ještě neskončil svůj mandát. Ale myslel jsem spíše z hlediska zahraniční politiky, kde Obama podělal co mohl, zatímco Trumpovi se podařilo prolomit odpor Arabů vůči Israeli.

Adéla Vodvářková
Admin
3 let před

Prostě tvoje kritéria jsou jasně daná. 😀

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Znáš moje priority…..checht.

Martin Braun
Martin Braun
3 let před

Rozhodně horší než Trump. Trump má za sebou alespoň nějaká pozitiva. Obama nasekal jen tuny problémů.

Martin Braun
Martin Braun
3 let před

Je zde rozdíl, že už dávno se nejedná o černošské gangy. Mezi těmi, co rabují a zapalují, pokud nepřevládají tak už se tomu blíží jsou bílí aktivisté. Především studenti a mladí příznivci antify.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial