Někdy už se trochu bojím…

 

Díky třem desetiletím jednostranné masírky komunistickým tiskem, Československou televizí,  Československým rozhlasem, ideologickými tajemníky a školou obvykle okamžitě zpozorním, když opět zaznamenám obdobnou jednostrannou mediální masáž. Když mám pocit, že jsem se zase stal cílovým objektem polemiku nepřipouštějícího nátlaku, když do mne média zase začnou jednostranně tlačit jeden postoj jako ten jediný správný.

A k takovému nátlaku jsem potom byl a bývám a priori skeptický, ať šlo či jde o ideologii komunistickou, o hrozbu globálního ochlazení, o ideologii eurosocialistickou, o hrozby Y2K či bubáka globálního oteplení, řeči o nepolitické politice, tvrzení o správnosti diskriminace podnikatelů nebo kuřáků, o metoo, o bezuhlíkovou energetiku, o BLM, o správnost zavrhování jedněch a chválení druhých etc. – a obdobně jsem nyní skeptický i k jednostranné mediální masáži o nezpochybnitelné ultrakatastrofě covidové.

A tak se holt trochu bojím, že si jednou naběhnu, a seknu se. Že jednou k nějaké mediální masáži zas zaujmu postoj skeptický, ale ti úslužní mainstreamoví žurnalisté při prosazování svého postoje, coby „té své jediné správné pravdy“, se pro změnu výjimečně neseknou…

A to bude, dámy a pánové, možná průser!

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Mám to podobné, u mne trochu horší vzhledem k profesi…Nicméně docházím k přesvědčení, že větší škody páchají ti majitelé pravdy, viz můj článek o neregistrovaných obětech Covid 19. Chybí mi jasný pohled odborníků (jestli vůbec nějaký je), nějaká koncepce (jestli nějaká vůbec je). Jsem přesvědčen, že látková rouška, která je na ústech celý den, je pro nositele i pro okolí větším nebezpečím, než mít ústa nechráněná. Zatím jsem se testoval jen jednou – kolegyně na patře onemocněla – byl jsem negativní a hodlám tak zůstat. A pokud mne virus promoří, budu doufat ve svůj zatím dobře fungující imunitní systém. Což… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial