Další nestydatý návrh z dílny agroimpéria

Samozřejmě vypadá velmi rozumně a a tváří se, že je zachráncem všeho českého proti těm nestydatým cizákům. Do sněmovny přijde návrh zákona, že supermarkety budou muset nabízet minimálně 85% zboží českého původu.

Upřímně řečeno já při nákupu nestuduji odkud ta jablíčka jsou. Buď vypadají pěkně a ještě lépe vím již z dřívější zkušenosti, že mi chutnají a pak je koupím. A když budou česká a budou dobrá, proč by je náš producent nevyvezl za hranice a neprodal třeba za vyšší cenu než u nás? Takže ty lepší české produkty se za hranice dostanou. A co se stane s těmi horšími, co nemají v zahraničí šanci?

Díky tomuto zákonu budou mít cestu na pulty otevřenou. Takže to dopadne tak, že na pultu budou jablíčka malá, kyselá a potlučená. Protože tam podle zákona být budou muset. Je směšné, že v době, kdy se diskutuje o dvojí kvalitě potravin, přichází návrh zákona, který to nejhorší zboží na náš trh protlačí a to lepší vytlačí.

Dříve se na pult pomeranče nedostaly, protože nebyly devizy. Teď tam nebudou, protože musí převažovat české zboží. A toho tam bude dost, povinně a tudíž bez ohledu na kvalitu. A kdo myslíte že u nás patří k největším producentům potravin?

Potravin tak kvalitních, že už si z nich lidé dělají legraci: Nakupujte kostelecké uzeniny, jsou vhodné i pro vegetariány!

Já tedy zatím jediné, co v obchodě kontroluji, je že dle čárového kódu výrobek nepochází z holdingu Agrofertu. Na to existuje do telefonu jednoduchá a rychlá aplikace. Zamíříte kameru telefonu na čárkový kód a na displeji se rozsvítí buď zeleně: Bez Andreje, nebo červeně Andrejovo a hned to vracím do regálu.

A Andrej už asi tuší. Protože po přijetí toho zákona už si asi nic jiného než jeho koupit nebudete moci.

Subscribe
Upozornit na
guest

9 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Stanislav Látal
Stanislav Látal
3 let před

ANO. Je to jedna z mála užitečných a používaných APEK 😀.

Ilona Ernestová
Ilona Ernestová
3 let před

Agrofertiny nekupuji již dobrých sedm let. Aplikaci „Bez Andreje“ mám už od jejího začátku. Ale jen málokdy ji použiji, neboť ty Burešovy výrobky znám už skoro nazpaměť.

Stanislav Látal
Stanislav Látal
3 let před

Blahopřeji k perfektní paměti 😀. (sám mám taky nechuť kupovat novinky).
AGROFERT, a.s. + AGROFERT Deutschland, Hungaria, Norden, Polska, Slovakia, (S.R.L.), UK Limited, USA Inc.
Kuřata, vejce, pekárny aj. potravinářské firmy.
Aplikaci používám hlavně u novějších druhů potravin.

Marek Valíček
3 let před

produkty z B imperia nekupuju, hlidam si to
vim, je to mozna malo
ale zname to – i mala kapka dokaze pri neustale cinnosti vyhloubit dulek do kamene

Ladislav Nádvorník
3 let před

….takže to vidím následovně…řepkový cukr…řepková mouka… řepkové pečivo… řepková kobliha… řepkové mléko…řepka alá květát…řepak alá zelí…řepka alá kedluben…. obalovaná řepka…řepka předvařená…řepka předsmažená… řepka extra silná….řepkové máslo… bio řepka…. řepkové brambůrky….řepkový steak… řepková káva…řepkové knedlíky.. řepková omáčka… hovězí v řepce….řepková nátěrka…. ďábelská řepka… řepka v sladkokyselém nálevu… řepkové pyré… řepkový kompot… řepkový dezert… beztučný řepkový jogurt…

Jan Olejníček
Jan Olejníček
3 let před

Z článku je tak nějak cítit, že nemáte ánung o tom, jak si stojí české ovocnářství a zelinářství ve srovnání se zahraniční konkurencí.
Nicméně ten návrh je samozřejmě nesmysl, v tom s vámi souhlasím.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Aplikaci mám a bez ní nekoupím ani rohlík. Jenže….pokud nebude jiná možnost, tak asi nebude možnost jiné cesty. Ten mizera to dobře ví, stejně jako ten odulý Toman…..vždycky mně napadá, až budou ležet na smrtelné posteli, jestli jim docvakne, že se chovali jako hajzli a že jim už ty miliardy jsou úplně na nic. Nebo jim to nedojde a ještě v tu chvíli provedou nějakou lumpárnu…..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial