Zanícený flastenec s ruskou vlajkou si pletl divadlo s muzeem

Účastníci sobotní mírové demonstrace notorického dlužníka Ladislava Vrábela patří k mimořádným duševním gigantům a jeden z nich to přesvědčivě dokázal, když si pletl Národní muzeum s Národním divadlem.

V sobotu se v Praze na Václaváku sešel opravdu výkvět národa. Toto mecheche si nenechali ujít takové celebrity jako politická nula Jiří Paroubek. stalinista Josef Skála, okamurovec Radek mikrovlnka Koten a další. Nechyběl samozřejmě ani hlavní organizátor a držitel mnoha exekucí Ladislav Vrábel.

Účast na demonstraci za mír a proti válce byla mimořádně vysoká. Sešlo se několik set uvědomělých občanů nespokojených se současným směřováním naší země, kteří ve spravedlivém rozhořčení žádali konec války na Ukrajině a vystoupení České republiky z NATO. Správně. Mír nadevše. Ať žijí chcimíři!

Bohužel, tuto pěknou akci narušily nepřátelské živly stojící u Národního muzea, které provolávaly hesla na podporu Ukrajiny, EU a NATO. Část chcimírů se za nimi vydala, jenomže policisté je k nim nepustili. Jak je patrné na Youtube , jeden z flastenců právem protestoval, že on chce jít do divadla, a že ho tam musí pustit. Přitom svoje opravdové zanícené flastenectví dokazoval ruskou vlajkou. Jak také jinak.

Já bych se mu ale nesmál, holt si ve svém spravedlivém rozhořčení spletl Národní divadlo s Národním muzeem. To se stává. A on možná očekával, že mu v této instituci převedou nějaký ten pěkný flastenecký kus, že mu tam pracovníci zahrají třeba Naše furianty. Nejde koneckonců o muzeum nebo o divadlo, ale o cit, lásku k českému národu, která se přece nejlépe projevuje symboly Ruské federace. Zkrátka a dobře, stoupenci Ladislava Vrábela patří k intelektuální elitě České republiky.

Zdroje:

Muž s ruskou vlajkou si spletl Národní muzeum a Národní divadlo (youtube.com)

Ladislav Vrabel přilákal jen 200 lidí. Příznivci si pletli Národní divadlo s Národním muzeem – Manipulátoři.cz (manipulatori.cz)

Mohla to být pěkná revoluce, ale bohužel pršelo. Vrabelovi to opět nevyšlo, mírový byznys pokračuje | FORUM 24

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial