Tomio Okamura: Na Ukrajinu se jezdí normálně na dovolenou

Od šéfa strany přímé demence, pardon demokracie, jsme se dozvěděli, že na Ukrajině se válčí jen na malém kousku území a prý se tam normálně jezdí na dovolenou. Tak doufám, že tam brzy sám vyrazí.

Může to tam být krásný odpočinek, noc strávená v protileteckém krytu za ruského ostřelování raketami, pro silnější a odvážnější povahy, pobyt na ulici při ruském náletu a Ti největší hrdinové pak mohou vyrazit rovnou na frontu strávit své volné chvíle pod palbou ruských raket a děl.

Tak nějak si to asi představuje Tomio Okamura, který známý též pod jistou přezdívkou, která se mu nelíbí a kvůli které se soudí. Nicméně Nejvyšší soud v Brně nedávno rozhodl, že časopis Reflex se za Pitomia omlouvat nemusí. A já bych řekl, to je ještě hodně slabé.

Napadlo mne, co kdyby sám Tomio Okamura vyrazil někam na Ukrajinu, třeba na pláže v Oděse, tam by se mu mohlo líbit. V létě je tam docela teplo a když k tomu přidáme útok ruských dronů, tak si můžeme říci, kde jinde lze zažít něco tak nevšedního a vzrušujícího, v Karibiku rozhodně ne.

Ano, máme tady moudrého a Tomia Okamuru a jeho udatnou SPD, kteří jistě už brzy vystřídají současnou neschopnou vládu. Pak teprve nastane ráj na zemi. To, že pečení holubi budou sami lítat do huby, to už bude jen taková malá třešnička na dortu.

A až se nám Tomio Okamura vrátí ze své zasloužené dovolené na Ukrajině, všichni ho rádi přivítáme zvoláním: „Vítej nám hrdino z dálky, prodělals bitvy, šarvátky a války.“

Okamura: Na Ukrajinu se jezdí na dovolenou – Novinky

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-reflex-se-za-oznaceni-pitomio-omlouvat-nemusi-rozhodl-nejvyssi-soud-237536

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor Šedivý
Viktor Šedivý
7 měsíců před

Tuhle jsem mluvil se sousedkou, původem z Ukrajiny. Říkala, že když teď budou mít doplacenou hypotéku, pořídí si co nejdřív na léto baráček na rekreaci – asi někde u Dněpru.
Že u nás ty lesy a řeky přece jen jsou jiné.
Na Ukrajině nechce jezdit do cizího, mluvila o klidu v hlubokých lesích a nějaké obavy z války vůbec nezmiňovala.

Tomáš Vodvářka
Admin
7 měsíců před

Tragédie nespočívá v tom, že pan Okamura existuje (podobných bloudů byl v dějinách Země nespočet), ale v tom, že mu někdo (cca 10% jedinců naší země) naslouchá a věří.

Tomáš Flaška
7 měsíců před

Nechci tento portál zahlcovat neslušnými slovy abych zde psal co si o tomto duševním gigantovi naší politické scény myslím. Ale pár přes papulu by si už zasloužil. Pokud by to udělal nějaký zde pobývající Ukrajinec, poslal bych mu rád příspěvek na advokáta.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial