Rajchl už je doopravdy ubožák a zloduch

Jenom zrůdy zneužívají lidského neštěstí k politickým cílům. Přesně to včera předvedl šéf obskurní tlupy PRO Jindřich Rajchl, když lhal, že byl úmyslně v Benešově zastaven rychlík do Prahy.

Prý, aby se lidé nemohli dostat na jeho akci na Václaváku. Neskutečná hloupost! Jednalo se o spoj České Budějovice – Praha, a nešlo o to zabránit lidem na účasti na demonstraci, ale o dopravní nehodu, při níž v úseku mezi Stránčicemi a Říčany zemřel mladý člověk, kterého přejel vlak. Zřejmě šlo o sebevraždu. Takové věci se bohužel stávají.

Trať České Budějovice – Praha znám jako své vlastní boty, jezdím po ní hodně často. Jednou se mi také stalo, že jedu z Prahy a před Táborem jsme zničehonic najednou zastavili někde v lese. Pak přišel průvodčí s tím, že jsme přejeli člověka a než to vyšetří tak, tady budeme stát minimálně hodinu půl než se to vyšetří. Ano, může se stát, že vlakvedoucí nebo průvodčí nepřijdou ihned, ale nakonec vždy dorazí a řeknou lidem, co se stalo. Je to mimořádná situace a nějaký čas trvá, než se zjistí, co se vlastně stalo. Někdy se čeká než skončí vyšetřování, jindy se zajišťuje náhradní autobusová doprava, což byl i tento sobotní případ.

Připouštím, že Rajchl mohl dostat špatné informace, jenomže on později sám, připsal na sociální sítě, že byla zajištěna náhradní doprava, ale neomluvil se za to, že lhal, a šířil prokazatelné nesmysly. Tento bývalý Berbrův kamarád skončil a on to moc dobře ví. Aby oddálil svůj pád do bezvýznamnosti, neváhá sahat ani k takovým špinavostem. Zneužití lidského neštěstí. 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jiří Konrád
Jiří Konrád
10 měsíců před

To máte tak. Čtu teď na seznam.cz seriál na pokračování o stále fungujících kmotrech a šedých eminencí ODS. Není to vůbec pěkné čtení, regulérní mafie. Vím, že jste ODS příznivce. Jaký je rozdíl mezi Raichlem a těmito? Velký. Raichl je jen začínající a ne moc úspěšný mluvka, ale třeba ten šíbr od vás z Hluboké ovládá dění v regionu už plných 30 let. Víte, že tihle lidé začínají mluvit o možné spolupráci s ANO a nejsou jim cizí hesla jako „pomáhat Čechům a ne Ukrajincům“? Politika je plná psychopatů, kteří v regionech čekají na svoji šanci. Nejsou to vůbec pěkné… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
10 měsíců před
Reply to  Jiří Konrád

Představa „čisté“ strany je nejspíše chimérou. Vždy se přilepí psychopati, kteří se ničeho neštítí a začnou sosat. Nicméně postoj šíbra Dlouhého z Hluboké je na pováženou. Mne by jen zajímalo, jestli by lídr ODS (jakýkoliv) s tím dokázal něco udělat.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
10 měsíců před

Tak pokud by se jednalo o jednotlivce… Jenže ODS má podobných kmotrovských buněk v regionech poměrně dost. Tu největší v Brně. Tam dominantně ovládli scénu s 20 % hlasů. Stačilo uzavřít velkou koalici a dát každému „čuchnout“. I opozici, např. SPD zde má funkce v kontrolních orgánech města… Akorát Zelení a Piráti (ti se vyclenili sami) jsou mimo. Tedy hráči, kteří nemůžou nic ovlivnit. Krásná ukázka politické korupce, která se tvůrcům vyplácí. V jiném městě by byl primátor po kokainovém skandálu odvolán. Jednou všechno praskne a pro ODS to nebude dobré. Kokain je vlastně vůbec to nejmenší, co se v… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
10 měsíců před

Myslím, že jde o obyčejnou debilitu. Než vyslovím obvinění, vždy je třeba si ověřit fakta. Představa, že by někdo na železnivi chtěl tímto způsobem zabránit, aby na demonstraci přijelo pár dalších lidí, může zabrat u jedinců s IQ nepřesahujici datum. (tedy běžný den, nikoli rok). Což bude případ jeho přívrženců.

Jaroslav Červenka
10 měsíců před

Ono je to ve finále jedno. Kdo chce, ten tomu věřit bude. To je v současnosti vidět úplně všude. Ta polarizace společnosti roste raketovým tempem. Snaha o objektivitu minimální. Rajchl prostě ví, že značná část jeho stádečka se prostě chytí. To stejné Babiš i Okamura.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
10 měsíců před

Na druhou stranu, je potřeba mít pochopení pro lidi, kteří jsou nespokojeni a chtějí vyjádřit nesouhlas se současnou vládou. Je velmi špatně, všechny vhodit do jednoho „dezolátského“ pytle. Já nechápu, že tuhle frustraci není schopna uchopit nějaká demokratická skupina. Kde jsou odbory (i když ty by do politiky neměly mluvit), nějaká nová alternativa a hlavně kde je ČSSD??? A k těm demonstracím, mnozí z nás přeci proti Babišovi také demonstrovali. Jistě, chápali jsme, že Babiš to nezabalí, demise nebude a o další vládě rozhodnou pouze a jen volby. Což tihle lidi asi moc nechápou. Od toho by měla být právě… Číst vice »

Jaroslav Červenka
10 měsíců před
Reply to  Jiří Konrád

Souhlas

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial