Odporná rusácká sebranka se vysmívala zavražděné ukrajinské holčičce

Mimořádně odporný a hnusný cynismus projevili diskutující na ruské sociální síti Telegram, kteří zesměšňovali smrt šestiletého děvčátka zabitou ruskou raketou v ukrajinském Černihivu.

Je to hnus, když 47 tisíc Rusů tedy spíše rusáků ohodnotilo smějícím se smajlíkem, čili projevilo radost, smrt malé ukrajinské holčičky Soffi Holinské, kterou v sobotu zabila ruská raketa na hlavním náměstí, kudy šla domů se svoji matkou cestou z nádraží. O této události informovaly články na webech iDNES.cz a Novinky.cz.

Pod fotografii pietního místa za zavražděné dítě se dokonce objevil nápis, Dětské botičky na prodej, nebyly nošené. Jen tisíc diskutujících projevilo lítost nad smrtí nebohé holčičky.

To už je odpornost nejvyššího zrna. Pak se nelze divit velmi ostrým výrokům velké většiny diskutujících pod články na obou zmíněných webech na adresu oněch telegramových ubožáků. Padaly výrazy jako rusácký dobytek, zdegenerovaná svoloč, pologramotní mužici atd. Dokonce se objevila i velmi razantní slova slova, že si dotyčný přeje vychcí…í všech rusáků. A dostala docela slušný počet plusových lajků. Já nesdílím tak příkrá odsuzování Rusů jako národa. Znám i slušné Rusy, stýkám se s nimi a vážím si jich a vím, že nepatří k odporným vraždícím rusáckým monstrům. Ani vůči ruskému národu nesmíme uplatňovat princip kolektivní viny.

Něco takového ale nemůže nechat slušné lidi v klidu. Jeden můj českobudějovický kamarád prohlásil, že nastal čas abychom zlikvidovali české putinovské kolaboranty jednou provždy a že by také potřebovali zažít smrt svých dětí, aby věděli jaké to je. Vysmívat se smrti nevinného děvčátka je krutý, odporný a hnusný cynismus. V takovém případě se nelze divit velmi ostrým reakcím. To už se opravdu vymyká zdravému rozumu.

Jistě i Američané se dopustili zvěrstev, nikdo rozumný nehude hájit masakr v My Lai. V USA však tato událost vyvolala protesty proti válce ve Vietnamu, v Rusku se radují z vraždy dítěte, což činí akorát necivilizovaní barbaři.

Zesměšňovali mrtvou ukrajinskou dívku, Rusové poslali 47 tisíc smajlíků – iDNES.cz

Rusové se vysmívají ukrajinské holčičce, kterou zabila jejich armáda – Novinky

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

9 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
11 měsíců před

Doporučuji dnešní článek na NP od L.A.Sulovské. Životopis Prigožina…..

Jaroslav Červenka
11 měsíců před

Sadistický a sociopatický kriminálník oblíbencem Putina, symptomatické.

Vl.V
Vl.V
11 měsíců před

Hnusna sebranka.

Vl.V
Vl.V
11 měsíců před
Reply to  Vl.V

A pridam, ze stejna jen cesky se vyjadrujici mne vystrnadila z iDnes.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
11 měsíců před
Reply to  Vl.V

Hnusná sebranka právě dnes zřejmě přišla o jednoho ze svých hrdinů. Zmetka, brutálního vraha a válečného zločince.

Jaroslav Červenka
11 měsíců před
Reply to  Jiří Konrád

Putin a FSB se nepochybmě postarali.

Jaroslav Červenka
11 měsíců před

Na idnes klasika. Tohle tak dalece překračuje hranice snesitelnosti, že si to nikdo netroufne relativizovat. Stejně jako na začátku konfliktu, chvíli bylo ticho a pak to začlo.

Tomáš Vodvářka
Admin
11 měsíců před

Kolik se najde relativizátorů všeho možného Jaroslave? Vždy a všude a hojně. Někteří psavci na idnes jsou tím už pověstní. Pan Ondřej Neff rad, nečíst diskuse, Směs frustrací z vlastního posraného života, za což činí odpovědné kohosi jiného, jen ne sebe sama. Je třeba najít viníka, v tomto případě Ukrajince, kteří – pokud by se nebránili – tak žádná válka není a my bychom se spokojeně hřáli ruským plynem.

Jaroslav Červenka
11 měsíců před

Ano, je to tak. Internet je dokonalým místem pro tuto činnost 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial