Kdo se raduje ze smrti nevinného člověka, je dezolát

A to platí v každém případě. Mrzí mne, že někteří lidé velmi hnusným způsobem okomentovali smrt mladého Rusa, kterého v egyptské Hurghadě zabil žralok. To je přece strašné.

Smutná událost se smutným koncem. Třiadvacetiletý ruský mladík zápasil v tomto proslulém egyptském letovisku se žralokem, ten ho však stáhl pod hladinu a muž svůj boj o život prohrál. Hrozné je, že k této tragické události došlo před očima jeho otce.

O to víc mne mrzí některé reakce lidí, kteří doprovázejí tuto tragickou událost nejapnými poznámkami nebo se ze smrti mladého muže dokonce radovali. Pokud je mi známo, tak iDNES kvůli tomu pod svým článkem zavřel diskusi. To je špatně. Přece nevíme, co to bylo za člověka. Byl tam na dovolené nebo se tam ukrýval jako jiní mladí Rusové před mobilizací, aby nemusel jít do války a zabíjet Ukrajince? Pokud však někdo má radost z jeho smrti, tak je dezolát, stejně jako Ti, kteří pro změnu velebí vraždění Ukrajinců. Obojí je špatné.

Na rovinu, není mi líto Rusů, kteří padnou na Ukrajině, není mi líto ani německých vojáků, kteří zemřeli za II. světové války. V obou případech to byli agresoři a dobyvatelé. To daleko víc lituji jejich oběti. Ovšem to není případ tohoto mladíka.

Každý o mne ví, že já tvrdě tepu Putina, a všechny jeho poskoky, kteří jsou služebníky zla a vrahy nevinných lidí. Znovu však zdůrazňuji, uvědomme si, že ne každý Rus je zločinec.

Žralok zabil Rusa u pláže v Hurghadě, boj o život natočili přihlížející – iDNES.cz

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Vy jste fakt marnej. Stal se z vás fanatik. Ti „z diskuzí“ se vysmívají úplně všemu. Jací dezoláti? Spíš nemocní lidé závislí na netu, s nutností vyjádřit se úplně ke všemu. A že jich dneska je. Stejně jako vy. Stejně jako já, když tento váš marný blog komentuji.

Hana Rybnická
Hana Rybnická
1 rok před

Trochu deficit v empatii, pane autore. Není Vám líto německých či ruských vojáků, kluků, kteří padli ve válce, opravdu? Asi jste názoru že ti mladí kluci ať už tam nebo tam měli ihned po přečtení povolávacíhi rozkazu napsat panu Hitlerovi či Putinovi nějaký dopis asi tak: Vážený pane Hitler (alternativně Putine) s Vaší politikou nesouhlasím, jsem proti válce a rozkazu neuposlechnu. Zajisté porozumíte mým pohnutkám. Máucta Váš Tuhle jsem v Brně procházela Ústředním hřbitovem jsou tam oddělení hrobů padlých, dokonce i v dnes už historických válkách. Na příklad té prusko rakouské . Jsou všechny pešlivě upraveny. Trochu jsem se zarazila,… Číst vice »

Hana Rybnická
Hana Rybnická
1 rok před
Reply to  Hana Rybnická

No ono to má dvě stránky, jako všechno v životě. Je to samozřejmě tragedie, jak pr toho mladého muže tak i pro jeho rodinu, myslím že bych se co máma zbláznila a do konce života trápila myšlenkou na tak strašný konec vlastního dítěte. Menší taková otázka je co vede okolí k filmování takového děsu, Senzacechtivost? Ovšem pravda je, že i tyto snímky mohou sloužit co dokumentace k dění a vyšetřování, případně i k vyhodnocení ve smyslu budoucích opatření. Ale zajímavá je přece otázka, a měla by být zodpovězena, co ten mladík a jeho rodina vlastně v Hurgadě dělala. Tisícům jiných… Číst vice »

Jara Rankova
Jara Rankova
1 rok před
Reply to  Hana Rybnická

Omyl Radko, mne prave tyhle prispevky od Tebe a pani Hany zajimaji, sohlasim s Vami obema!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial