Nevzdávejte to. Bašta má ještě šanci.

Přeci nechceme za prezidenta bývalého komouše. Bašta byl disident. To je ten správný národovec a vlastenec. Ještě není třeba házet flintu do žita.

Zdá se, alespoň podle kurzů sázkových kanceláří, že zatím vede v preferencích Petr Pavel. Ale přistál mi v poště takový mail, který jsem rychle přeposlal na více adres dál, než ho smažou. A radši ho dám i sem.

Když vezmete ve volební místnosti lístek Petra Pavla a škrtnete ho, tak se mu odečte jeden hlas. A to už za to stojí, ne? A co víc. Místo něj tam napište Jaroslav Bašta. Že podle zákona mu ty hlasy nepřipadnou? Nenechte se vysmát. Když jich budou statisíce, nebo dokonce miliony, tak s tím volební komise musí něco udělat. Takový počet voličů nelze přehlédnout.

A že to podle zákona nejde? Nenechte se vysmát podruhé. Disident Bašta ví, jak na to. Zákony jsou pouze do knihovničky. Vždyť už před volbami sliboval, že vládu sesadí. Ústava neústava.

Divím se, že to ještě náš duševní gigant české politické scény Tomio Okamura nevzal do svých rukou. Trikolora, Noční vlci, komunisti – všichni správní vlastenci se mohou přidat. Tohle je přeci jedinečná šance pro českou národoveckou scénu. Tu je potřeba uchopit a dovést do konce.

Šiřte to dál, než to smáznou!

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vlastík Fürst
1 rok před

Věřím, že někteří Vás vezmou za slovo.

Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Zase pro pobavení škoda, že nebyl k volbám připuštěn Pavel Zítko, to by byl teprve bizár…..

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před

Mám ráda, když mě rozesměje už titulek 😀
Díky za odlehčení, pane Flaško

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial