Martin Kuba utřel Tomia jak malého kluka

Tomio Okamura opět perlil v diskusním pořadu Partie na CNN Prima, když kritizoval výcvik ukrajinských vojáků v Česku. „Chováte se jako Chamberlain,“ právem mu vmetl do tváře jihočeský hejtman.

A rázně ocenili Tomia Okamuru i čtenáři v anketě v článku na iDNES.cz, kde celých 87% z nich uvedlo, že Martin Kuba působil v debatě lépe než Tomio Okamura. Ono to vůbec nepřekvapuje, šéf SPD není vůbec chytrý a není ani zdatný rétor. Umí jenom naučené fráze, které neustále papouškuje.

Už před časem na sociálních sítích uvedl, že netleskal ukrajinskému prezidentu Zelenskému při přejímání Řádu Bílého lva od prezidenta Zemana, protože prý Zelenský na Ukrajině válčí, kdežto on je pro mír. No to jistě, on je především těžký proruský kolaborant a plácl totální nesmysl, jako by Ukrajinci za válku mohli. Když je tedy pro mír, tak ať vzkáže Putinovi, aby okamžitě stáhl svá vojska z Ukrajiny. Ale chápu touto debilitou si šplhl u svých nevzdělatelných a jednoduchých příznivců.

Nyní tedy Okamura na CNN Prima vytknul vládě, že prosadila výcvik ukrajinských vojáků ve výcvikovém prostoru Libava. Ono to tedy schválily obě demokraticky zvolené parlamentní komory, včetně hlasů zástupců opozičního hnutí ANO, za což je chválím. A hejtman Kuba mu právem vytknul, že se chová stejně zbaběle jako britský premiér Chamberlain a kdyby se Angličané chovali za II. světové války stejně, a nevycvičili československé vojáky, pak ani nemáme obnovenou čs. republiku. Okamura pak cosi zablábolil, že vlastenectví je láska k vlastnímu národu a nikoliv nenávist k jiným.

Je dobře, že pomáháme ve výcviku vojáků ukrajinské armády, která byla zákeřně a bezdůvodně napadena barbarským putinovským Ruskem. Slušní lidé pomáhají obětem, nikoliv zabijáckému agresorovi. A stejně tak to vidí i většina hlasujících pod anketou v dalším článku na iDNES.cz. Na otázku: Je dobře, že Česko pomáhá s výcvikem ukrajinských vojáků zatím uvedlo 71% hlasujících, že ano, a jen 29% ne.

Kdysi měl Tomio Okamura jistou přezdívku, která se nyní používat nesmí, ale sedla na něj jako ulitá. Ačkoliv Tomiopi ano!

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/tomio-okamura-martin-kuba-spd-ods-partie-cnn.A221204_110317_domaci_idvs#anketa-progress-A20221204_jan_330

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vojenske-cviceni-valka-na-ukrajine-ujezd-libava-armada-cr.A221204_125948_domaci_idvs

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
MUDr. Tomáš Vodvářka
Admin

Poslouchat tohoto jedince je již nad mé síly a vypínám. Jen mi hklava nebere, že za něj v parlamentu sedí dva mí kolegové, které znám. (MUDr. Dvořák – neurolog a MUDr, Síla – neurochirurg). Oba dva byli ve svém oboru dobří, což mohu posoudit. A oba dva, vzdor své inteligenci, slouží tomuto šaškovi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial