Orbán dojel na servilitu k Rusku, za plyn platí víc než EU

Bublina splaskla. Maďaři nyní kupují od Rusů pětkrát dražší plyn než jiné země. Pokud by tedy Tomio Okamura, SPD a další chtěli jednat o dodávkách plynu přímo s Kremlem, je třeba je hnát svinským krokem, jak se lidové říká.

Jiné řešení neexistuje. Jestliže by nyní kdokoliv po prokazatelné skutečnosti i nadále prosazoval přímý nákup zemního plynu z Ruska, dopustil by se otevřené kolaborace a vlastizrady. Ukazuje se, že maďarský premiér Viktor Orbán je obyčejný mluvka a maďarská smlouva o nákupu ruského zemního plynu není vůbec výhodná, jak se dříve chvástal. Článek na webu Seznamzpravy.cz to jasně dokazuje.

Já jsem přesvědčen, že tomiookamurovci z SPD patří k těm, kteří se dříve nazývali zemští škůdci. Tedy hlavně lupiči přepadávající počestné pocestné, kupecké výpravy a páchající velké zlo. Obrovským zlem by nyní bylo i tvrdošíjné lpění na tom, abychom kupovali plyn přímo z Ruska. Ukazuje se, že ruská státní společnost Gazprom je nejen nesolidním dodavatelem, která neplní platné smlouvy, ale rovněž není vůbec levná, jak hlásají některé proputinovské hlásné trouby. Především tedy SPD a další, kteří chodí demonstrovat prý za levné energie. Ve skutečnosti mně to však připadá, jako by zrazovali české národní zájmy, sloužili Rusku a za každou cenu z nás chtěli udělat Putinovy otroky.

V každém případě by si měli espéďáci sypat popel na hlavu a omluvit se nám všem za svoje selhání. Inu, já jsem mírný člověk a nemám rád násilí. Jenomže ne všichni jsou takoví, jako já. Jeden z mých budějckých kamarádů je daleko ostřejší, ten by chtěl ty prokremelské pomatence, jak je častuje, rovnou lynčovat.

Já tedy doufám, že k ničemu takovému nedojde, nechci to a netoužím po tom, ale jistí jedinci by se opravdu měli nad sebou zamyslet a přestat prosazovat nesmysly škodící naší zemi.

Orbán se přepočítal. Plynová dohoda s Putinem znamená, že zaplatí víc než EU – Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Jara Rankova
Jara Rankova
1 rok před

Jak by se zde reklo: it’s complicated…..Orban ma silnou podporu americkych Evangelicals, ti mohou byt i anti-semticti, incest a znasilneni nevadi, ale vi, ze Netanyahu nenavidi filantropa Sorose…a i diky spouste naivnich blogu na iDnes, se ta nenavist prenesla i na iDnes.
https://blogs.timesofisrael.com/why-is-israel-hugging-hungarian-strongman-viktor-orban/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial