Kam to vypustit? Na dámy nebo pány?

Americké úřady vydaly první pas s neutrálním pohlavím X. To je úžasné. Onen dotyčný, nebo ona dotyčná? Nebo ono dotyčné? Nebo co vlastně? Se necítí býti ani mužem ani ženou.

Je to jeho právo (budu genderově nekorektně nadále používat mužský rod). Sice se asi nijak nezaslouží o rozmnožování lidského rodu, což je sama podstata bytí, ať už náboženská, nebo evoluční, ale my ostatní to přežijeme a zvládneme to za ně.

Já spíše nevím, co tento hrdý majitel cestovního pasu s pohlavím X bude dělat, když na něj na veřejnosti přijde potřeba. Zvolí panáčka nebo panenku?

Řekněme, že se bude pro tento účel a výhradně pro něj, považovat za panenku a vstoupí. A co ostatní dámy? Nenabudou třeba podezření, že se někdo jen za dámu vydává a zneužívá to, aby se mohl podívat do jemu jinak nepřístupných míst? Nebo nastane situace opačná? A co sprchy u koupališť? Sauny? Řekl bych, že ať tak či tak, tak v každém případě to bude situace prekérní.

Ještě se nad těmito hloupostmi dost nasmějeme.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Taky mně to napadlo. Nejspíš bude třeba nějaký doklad s fotografií příslušného místa, který zkontroluje hajlzbába (bude mít jistě vznešenější označení – třeba gender kontrolor), která definitivně ukáže prstem. Výhodou bude vyšší zaměstnanost, nevýhodou vysoký poplatek za mikci či defekaci ve veřejném prostoru.

Jara Rank
Jara Rank
2 let před

Naleznete temer ve vsech novinach, uvedu pouze ty zdejsi kanadske CBC 27/10/21 (v Kanade to uz novinkou neni delsi dobu). Prvni pas v USA byl vydan „zene“, zapominate, ze se stale vice rodi deti „intersex“ a obstetrician rozhodne – kym bude.. Najdete pod jmenem Zzym a odslouzila si nejaky rok v NAVY. Vice takovych najdete i v Australii a Novem Zealande. Dale bylo prokazano, ze spousta muzu uz nema takovy pocet spermii .

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial