Prodáte vlastního syna?

Je smutné sledovat dění kolem našeho premiéra a jeho syna. Je to smutné a velmi negativně to vypovídá o charakteru a morálních vlastnostech pana Babiše.

Mám tři děti. Dospělého syna z prvního manželství a dvě dcery puberťačky. Děti jsou naštěstí zdravé. Jako absolutně prioritní jsem ve svém životě považoval skutečnost, že své děti nikdy nevystavím žádnému nebezpečí.

Nic a nikdo by mě nepřesvědčil ani nedonutil, abych to udělal. Moje děti jsou můj život. Až jednou zemřu, bude snad malý kousek mne žít v nich dál.

Představa, že bych za finanční profit uvrtal některé ze svých dětí do nějakého podvodu a hrozilo by jim trestní stíhání, nebo jiný postih je pro mě prostě naprosto nepředstavitelná.

Představa, že do této situace někdo dostane vlastního syna o kterém ještě navíc tvrdí, že je psychicky nemocný ve mně budí jen pocity znechucení a vzteku.

Člověk, který sobecky nadřazuje nad lásku k vlastním dětem zisk finančních prostředků, je prostě gauner.

I kdybych zapomněl, co všechno vím o kšeftech a kauzách pana premiéra. I kdybych neviděl  to takřka dvouleté nesnesitelné období neschopnosti nekompetence a infantilního  jájínkovství, které stálo přes 30000 lidských životů v době největší Corona-krize. I kdybych neopovrhoval všemi bývalými estébáky. I přesto by mě jen pouhý fakt, že někdo uvrtá vlastního, navíc podle svého tvrzení psychicky nemocného, syna do kriminálního činu a pak ho nechá unést nějakým Rusákem do válečné zóny přesvědčilo o tom, že tenhle člověk nemá ani špetku mé důvěru k tomu, aby mohl vykonávat jakoukoliv veřejnou funkci.

Ne!!! Tenhle člověk by neměl být ani zastupitelem v Horní Dolní!!!

Takový člověk je hoden jen opovržení a vyloučení ze slušné společnosti.

Pokud vy jenom uvažujete, že byste takového člověka mohli volit, jste bohužel stejně špinaví jako on.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

17 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Tady je zarážející jiná věc. Že je tady pořád obrovský počet lidí, kteří by souseda, který se chová jako Babiš, už vyhnali ze vsi vidlema přes pole. Ale že je to momentálně premiér, tak padají na kolena.
Vzhledem k poznámce pana Matějovského jsem výjimečně shlédl diskusi k Tvému článku, Davide. A moje otázka zní – máš to zapotřebí?

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Pardon, pan Michal napsal toto upozornění.

Matějovský
Matějovský
2 let před

To je špatná otázka, pane kolego, pan Vlk to má mít zapotřebí. Jinak by ti tupci vyhráli i když je pravda, že je to donquijotská dřina. Tyhle názory nesmí zmizet z veřejného prostoru.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před
Reply to  Matějovský

Možná jsem se špatně vyjádřil. Nemyslím si, že Davidův článek je zbytečný. Ale jde o to, do kterého prostoru jej píše. Na blogu idnes působí několik individuí, kteří neustále presentují své mentální nedostatky (Moudrá, Pantlíková, Havránek a ještě několik dalších), kteří se třesou na to, aby cokoliv, co bude napsáno v duchu Davidova tématu ihned rozebrali a obrátili proti němu. Důvodem, proč jsem se stáhl z idnesu, bylo právě toto. Myslím si, že házení perel jistému druhu živočichů je prostě bezpředmětné, nepřesvědčíte je. Takže proto moje poznámka o užitečnosti. David píše dobře, mám rád jeho postřehy jak z politiky, tak… Číst vice »

Matějovský
Matějovský
2 let před

Vím, já jsem chtěl jen poukázat na to, že pokud se vytratí rozumné blogy, tak stádo tupců vyhrálo. Nejsem intelektuál jak je tady na Blogosféře většina z vás, nikdy jsem nebyl, a taky roky mezi dobytkem si vyberou daň, protože v zemědělství moc intelektuálních osobností není. Zkrátka jsem za každý takový blog vděčný, nečtu blogy pravidelně, ale když mám chuť, rád si takové najdu, přečtu a rozhodně o ně nechci přijít.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před
Reply to  Matějovský

No, v prvé řadě bych si dovolil protestovat o absenci Vašich intelektuálních kvalit, kolego. Jsem si jist, že se v tomto bodě mýlíte. Blogosféra je stvořena právě pro nemožnost vstupu podobných individuí, zpočátku to zkoušeli, nyní již toho nechali (pochopili marnost) a tak své trusy nechávají jinde. Na idnes nechodím, ti autoři, které jsem rád četl, se tam již nevyskytují, takže o nic nepřicházím. Mějte krásnou sobotu.

Tomáš Flaška
2 let před

Je to tak. I kdyby byl opravdu syn premiéra nemocný, jak tvrdí náš upřímný premiér, tak odsunout ho na Krym je fakt zločin. Kdyby byl u nás povolen kanibalismus, on by ho snad byl schopen v zájmu svého JÁ asi opravdu i sežrat. AQ 30% národa to žere i s ním.

Tomáš Flaška
2 let před
Reply to  David Vlk

Nevím, jak jinde, ale u nás je to asi půl napůl. Viz volba prezidenta. A parlamentní volby taky dopadnou těsně. Zhruba 50% voličů se přelévá mezi SPD, KSČM, Trikolorou, Přísahou a ANO. Ti nepřeběhnou jinam. Těch 50% si tyhle strany prostě podělí.

Pavel Jeřábek
Pavel Jeřábek
2 let před

Existuje tisíc a jeden důvod, proč tohohle psychopata nevolit. Bohužel se i tak najde povážlivé procento lidí, kteří to vidí jinak. Protože… já nevím, přidá jim na důchodu? Je to všechno stejně kampaň? Vlastní – a tedy ovlivňuje a řídí – tady toho příliš, zejména to nejdůležitější, čili média? Nemá moc důvěryhodnou konkurenci, protože zbytek jsou přece feťáci, šílenci nebo podvodníci, což on sám jistě není? 

Entita, která není schopna poučit se z minulosti, je odsouzena k tomu tuto minulost opakovat…

Bohumil Michal
Bohumil Michal
2 let před

Jo, podívejte se na blog iDnes na diskusi, ta je výživná!

Matějovský
Matějovský
2 let před
Reply to  David Vlk

Hlavně to jsou tupci, nic jiného než tupci.

Pavel Jeřábek
Pavel Jeřábek
2 let před
Reply to  Bohumil Michal

Viděl jsem, vydržel jsem (asi tři minuty), odešel jsem. 😀

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial