Víš, Ty jsi trochu úchyl.

Ten večer byla v ložnici strašná tma. Já ležel na pelesti ve své nadměrném pyžamu 3XL a číhal na manželku.

Od jisté doby, kdy moje žena začala šéfovat našemu obchodu Grunt v Uherském Hradišti na ni musím číhat. Číhám na ni, abych si tak nějak přišel na „svý“

Přiznám se, že ji už delší dobu podezřívám, že na mě uplatňuje vyčkávací taktiku. Tedy, že rafinovaně u televize vyčkává, až se odbelhám do ložnice a usnu. Projevuje se to tak , že přesně v 20.05 u televize usne, aby se lehce občerstvena a svěží probudila někdy kolem 22.00 a zcela svěží zvědavá jako čečetka začala sjíždět těch asi 50 programů v naší televizi. To už já, zmordován celodenním provozem, mizím do patra a provokativně se ptám: „Jdeš se mnou spát“

„Jistě!!!! Jistě, hned doběhnu, jen co skončí tady ten báječný Běloruský film pro náročného diváka o socialistických dožínkách v roce 1984.

A pak už jen ležím a čekám a čekám a……………………..a pak mě probudí budík ráno v 5.15. Manželka vedle mne spokojeně chrupká a já  mám pocit, že jsem tak nějak zase blíž stáří hrobu a impotenci.

Ovšem někdy se přeci jen dočkám. Od určité doby mám pocit , že manželskou lásku mám doma tak nějak na příděl.

Tu noc jsem ale statečně zavedl na toto téma řeč. Snažil jsem se na manželku psychologicky apelovat, že toho vlastně po ní zase tolik nechci, že prostě jen dvakrát maximálně třikrát týdně bych chtěl zažít tu chvilku, kdy nemusím myslet , že mám platit DPH a taky že cítím, že ještě furt prostě žiju.

„Jak dvakrát, jak třikrát, dyť je ti Kriste pane  jednapadesát, to není normální. Uvědom si , že v našem věku už spolu manželé většinou vůbec nespí, zeptej se svých kamarádů. Myslíš si, že Richard má s manželkou dvakrát týdně sex?“

„To jako, že už jsme staří? Jako že jsem divnej, že s Tebou ještě chci spát?“

“ No jsi divnej, normální to není!“

„Hmmm“ Je asi mnoho způsobů jak může být stárnoucí chlap divnej. Já mám prostě ještě pořád v sobě touhu rozsévače, ale mohlo to být podle mě horší, taky jsem se mohl dát na politiku, nebo jsem mohl začít chodit na solárko a do sauny, anebo jsem si mohl začít chodit do posilovny a nosit slipy a nátělníky. Ve srovnáním s těmihle prasárnami je přeci sex s vlastní ženou bohulibá záležitost.

P.S. Milý Tome, co je pro mne blogosféra? Předně jsi to Ty. Zásadový, inteligentní  a zajímavý člověk, snad mohu říct můj přítel a pak taky tichá bezpečná zátoka ve které se občas rád zastavím a porochním v mělké teplé vodě, aniž by mě z nedalekého křoví šmíroval nějaký Pepa Havránek.

Subscribe
Upozornit na
guest

10 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Irein
3 let před

To šmírování od Pepy Havránka v závěru mě dorazilo.

Lubomír Stejskal
Lubomír Stejskal
3 let před

Jsou lidé, kteří to v 50 řeší … Španělé pro to mají mezinárodně srozumitelné slovo amante. Takže „s vlastní ženou ve vlastní posteli“ – absolutně normální.

Bohunka
3 let před

Davide :))
Řekni své ženě, že memu muži je 66 a….. ano, ano… Jsi v naprostém pořádku a cihej dál. Nenos tílka a nechoď do posilovny, jen ji chval a rozmazluj, funguje to. (mezi námi, dělá to tak schválně, pamatuju si, že i já byla jeden čas unavená….)

Last edited 3 let před by Bohunka
Hana
Hana
3 let před

Jste naprosto normální.😊

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

V Blogosféře – kavárně, jsi vždy vítaný host. Davide.

Jan Šik
3 let před

Úchyl určitě nejsi. Jen jako padesátník máš to samé, co já před časem. Poslední záchvěv, tak se to myslím jmenuje. Potom v 55, už to bude tak dvakrát, maximálně třikrát ročně…😁😁😁 Teď ses trochu lekl, že jo? Neboj. Dneska to bude ještě v pohodě. Vidím, že ty manželky mají stejné fígle. Hezký večer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial