Fakt si premiér myslí, že jsme všichni slabí duchem?

Policie mu prý oznámila začátkem ledna, že ho někdo chce zastřelit. Člověk by zase slzičku zatlačil, jaký je to chudáček. Manželka se prý bála a odjela do Dubaje.

O 10 sekund později premiér v rozhovoru pokračoval: „Ona o tom nevěděla.“ Tak toto tvrzení už musí být urážkou i pro jeho skalní voliče. Ale když si to nechají líbit, jejich věc.

Paní Babišová odletěla a hned zaplnila sociální sítě úžasnými fotkami a poznámkami jak je to tam skvělé. A náš pan premiér o ní měl takový strach, že jí ani nenaznačil, že by tímto způsobem neměla prozrazovat kde je.

Naše policie byla velmi bdělá, efektivní a rychlá a potenciální atentátník byl zatčen ve Španělsku. Škoda že tatáž policie nepracuje stejně dobře v případu otrávení řeky Bečvy nebo dotací pro Čapí hnízdo.

Máme-li celému příběhu věřit, měli bychom se vrátit do první třídy základní školy. Nebo možná do školky mateřské. Tam děti pohádky ještě baští.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Ale tím se vysvětluje téměř vše. Strach o Moniku žene paní Babišovou pryč ze země, odkud jiní nesmí. Jen se divím, že nejela na Krym….

Hana
Hana
3 let před

Nemáme je rádi. Ale nebuďme jak oni. I když s obtížemi, cestovat může nejen Monika B. Zrovna včera jsem na FB viděla fotky lidí po přistání na Tenerife. Nazvali je útěk na poslední chvíli.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial