Rád bych Vás viděl pane premiére jak to zvládáte sám

Nebudeme si namlouvat, že systém registrace seniorů na očkování proti Covidu je nějaká výhra. Nějaké porodní bolesti můžeme odpustit, ale lži, jak je u této vlády zvykem, už vůbec ne.

Poslední přednesl dnes dvouministr Havlíček, kdy mobilním operátorům vmetl do tváře, že když se vypořádají se zvýšeným posíláním SMS na Silvestra, tak přeci musí zvládnout i zvýšení zátěže v souvislosti s registrací na očkování. Možná bychom pana univerzálního ministra Havlíčka mohli upozornit, že o tom, že přijde Silvestr, ví každý, tedy nejen operátoři, ale asi i on sám. Ale o tom, že se při registraci budou zasílat zdvojené SMS, netušil až do spuštění systému skoro nikdo.

Jeden známý, IT pracovník, se chystal zaregistrovat na očkování své prarodiče. Po několika desítkách minut to vzdal a konstatoval, že výsledek je stejný, jako když to ráno zkoušela jeho dcera – viz ilustrační foto.

Pan premiér Babiš se hrdě chlubí tím, jak výpočetní techniku vůbec nepoužívá. Rád bych ho viděl, jak se sám osobně registruje (80 mu ještě není).

A co teprve pohled na našeho moudrého pana prezidenta. Tomu sice také ještě není 80, ale všichni víme, že u něj v počítači byla nalezena dětská pornografie. Samozřejmě tam byla bez jeho vědomí. To by ale teprve asi bylo tóčo, když by se měl sám registrovat. Asi bychom jenom prskali smíchy co všechno by se do jeho počítače zase dostalo.

Návrh na vyznamenání šéfa tvůrčího týmu tohoto softwarového paskvilu Dzurilly ze strany premiéra, který o tom nemá ani nejmenší ponětí, je již jen tradičním výsměchem všem poddaným v podhradí.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
3 let před

Nevím, jaké zadání dostal tvůrce systému. Ale nezdá se mi tak těžké, aby “chytrý mozek”posílal automaticky lidem termín, když se náhodou nějaký objeví. Ta informace, že je třeba se občas proklikat, zda se termín neobjevil, je k pláči. Věřne, že to bude lepší. Podzim nedaleko, termíny stanoveny. Tak jen aby byly na startu slušné a kvalitní koně.

Matějovský
Matějovský
3 let před

židé prý velmi litují, že nemají možnost zpětně v čase vyměnit Adolfa Eichmanna za Andreje Babiše, prý by jistě přežili všichni.. trochu za hranou, ale rozesmálo mě to. Pokud je to nevhodné, omlouvám se.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Matějovský

Drsné, ale pravdivé, pane kolego…..Na celé věci je podivuhodné, že tento naprosto neschopný jedinec, který okecává úplně všechno, má stále podporu části obyvatel. Mám za to, že si prostě nejsou schopni přiznat svůj volební omyl. Pamatuje ještě někdo, že se Stanislav Gross poroučel z místa premiéra, když nedokázal zdůvodnit 1 milión korun ve svých příjmech?

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial