Naděje na konci tunelu

Děsivé prognózy se naplnily a čekají nás asi ještě horší časy. Pamatujete na začátek epidemie na jaro? Postupně nemocnice začaly omezovat běžnou péči, aby měly kovidová lůžka. A výsledek? Podívejte se na následující graf.

Ta černá křivka roku 2020 je za všechna úmrtí, ne jen za covidová. Naprosto logický důsledek zanedbané péče na jaře. A co se děje teď? Nemocnice opět omezují běžnou a preventivní péči. A důsledek si zjevně zase za pár měsíců slíznem.

Nepomáhá skoro nic. Lidé už na opatření kašlou (a vzhledem k chaotičnosti vlády oprávněně). Ale možná by mohli projevit trochu soucitu se zdravotníky při pohledu na ně, jak celý den tráví v teplu nemocnic v gumové pláštěnce. Nadějí je očkování. Ať si o něm myslí kdo chce co chce, zdá se že nic lepšího momentálně na stole není. Kdo ho nechce, ať se neočkuje. Ale vykřikovat do světa konspirační teorie je skoro na hraně zločinu.

Rád bych se po roční pauze v létě zase už podíval někam na jih Evropy do tepla. Lyže jsem už letos odepsal. Dá se předpokládat, že mnohé země zavedou něco jako očkovací pas. Vstup povolen pouze s očkováním. Na to mají plné právo. Opak by byl pravdou. Kdyby nějaká země řekla: výstup povolen pouze s očkováním, tak je to za všemi hranami. Ale na to se zjevně nikdo nechystá.

Já chci jet ven, já se očkovat nechám, jakmile budu moci. Pokud chce někdo trčet doma jenom kvůli tomu, že očkování z principu odmítá, je to jeho volba. Ale ať už bude kdokoliv cokoliv vykřikovat do světa měl by se podívat na ty zalepené zdravotníky a na tu křivku úmrtnosti.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
3 let před

Já moc nechápu, že lidé na opatření kašlou. Opatření jsou sice velmi chaotická, ale přesto porušování základních opatření proti šíření moc nerozumím. Možná že jsou lidé sobci. Pokud si totiž člověk uvědomí, jak se jeho chování projeví na naplnění nemocnic, omezování péče a úmrtností, pak raději zajde do lesa, kde potká tak leda srnky. Jsem dnes asi trošku přecitlivělá , protože mi dost vadí, že moje termíny u lékařů běží už dost dlouho přede mnou. Moji doktoři😊se totiž náhle ocitli v první linii.

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

V celém tom propletenci je mnoho neznámých. Zcela pomíjím konspirační teorie o nějakém spiknutí mocných atd., kde ti, co věří implantaci mikročipů během šmejdění tyčinkou v nose, by se měli zamyslet nad svou psychickou kondicí. Stále jsem přesvědčen o původu viru z Číny, kde prostě vlivem hrátek s viry a bordelu unikl z laboratoře a způsobil celoplanetární průser. Stále mi však schází odpověď na otázky, jak dlouho očkování pokryje jedince svou ochranou. Jestli – pokud jsem onemocnění prodělal a mám prokazatelně protilátky – se musím nechat naočkovat. Jestli ten, kdo nemoc prodělal či je naočkován, není nebezpečím pro své okolí… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial