Zeman s Babišem, Prymulou a Faltýnkem se pokoušou

Nakonec stejně karavana nějak pojede dál, protože se všichni vzájemně drží pod krkem. Ale jedna věc by neměla zapadnout.

Pomiňme teď morálně nemorální jednání zúčastněných. O tom se načteme ještě dost a dost. Zajímavé je PROČ se vůbec sešli tam a v tuto noční hodinu? O čem spolu hovořili? Podle dalšího účastníka schůzky ředitele FN Ostrava Jiřího Havrlanta jednali o testování. A proč tedy ne v nějakých úředních prostorách? Proč ve 22 hodin večer?

Chápu, že testování je spíše odborná záležitost. Možná z důvodu organizačních je třeba i nějaké ministerské působení. Ale co tam dělal místopředseda jednoho z více klubů Poslanecké sněmovny Jaroslav Faltýnek? A ten k tomu dokonce sám řekl: „Převzal jsem svoji odpovědnost za to, že jsem pana ministr na to jednání pozval.“ Jinými slovy to jednání dokonce sám inicioval.

Nemohu si nevzpomenout na jeho jednání se šéfem antimonopolního úřadu panem Rafajem a šéfem firmy Kapsch. Musíme si uvědomit působení jeho příbuzného v Brně. A musíme se tudíž ptát – jaká levárna se zase kula tady? Co komu kam mělo ukápnout? Protože kdyby to bylo takové nevinné a neškodné, tak by jistě jednali jinde a jindy. A nikdo mi nenamluví, že o tom ten nejvyšší nevěděl. Myslím téma hovoru. Ale poté, co zpackali formu schůzky, tak se musí tvářit jako vždy: on s tím nemá nic společného.

www.ateo.cz

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Miroslav Buček
Miroslav Buček
3 let před

Situace nemá chybu. Premiér je prošetřován, Faltýnek je symbolem korupce a kšeftů. Prymula byl jako ředitel odejit – nedůvěryhodný. Vše zastřešuje soudní recidivista Zeman – Nedůvěryhodného navrhuje na Státní vyznamenání.Nejsem právník, přesto tvrdím, že tato věta je faktická a nežalovatelná . Jdu do zahrady, podívat se. Určitě tam kvete nějaký pomerančovník, či banánovník …

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

On ten denní vývar z provedených testů je v řádech desítek miliónů korun. I když odečteme náklady na provoz, je to denně hezká kupička zlaťáčků. Vzhledem k tomu, že tam byl kmotr Faltýnek, který nesmí chybět u žádného koryta a pan podnikatel Prymula, je téma téměř jisté. Jen ten Ostravák tam nějak vadí…..že by se zaučoval?

Matějovský
Matějovský
3 let před

Přečtěte si tohle , pane doktore, myslím, že Vám to ihned dojde. Je to článek sice z června, nicméně rozpis podnikání dcerušky je tam v číslech popsán dobře. https://ceskavec.com/2020/06/kolik-skutecne-vydelal-promoreny-namestek-a-propagator-ockovani-prof-roman-prymula-od-farmaceutickych-firem-117-milionu-korun-za-5-let

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před
Reply to  Matějovský

O tom, že pan plukovník má celkem dobře našlápnuto, se všeobecně ví, jede v tom i dceruška pana plukovníka. Myslím, že šlo o něco většího a protože je nejspíše MZ prošpikováno štěnicemi, byl výběr toho malého sídla pana probošta Opatrného celkem logický. Nebýt toho hajzla s foťákem (kdopak asi dal echo?), tak je pan plukovník nadále rázným mužem. Teď je z něj takové pako. A navždy.

Matějovský
Matějovský
3 let před

Echo, myslím si, že není třeba konspirací a věc bude prozaičtější, echo dal nejspíš někdo z personálu (číšník, kuchař). Deset tisíc od Blesku za tip se hodí vždy, zvláště v čase výpadku příjmu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial