Je šance, že slušní Rusové nahradí zločinné rusáky

Sdružení Svobodných Rusů v ČR rázně odsoudilo údajné ruské mírové návrhy Ukrajině jako zločinné a nepřijatelné. Protiputinovští partyzáni podnikli úspěšnou akci u Bělgorodu a zaslouží si uznání jako ti, co bojovali proti nacismu. 

To všechno jsou dobré zprávy, ze kterých mám radost. Je potřeba si uvědomit, že současný zločinný a mafiánský režim v Rusku mohou nahradit jenom Rusové. Nikdo rozumný jistě neuvažuje o tom, že by bylo možné v Moskvě dosadit nějakou vládu složenou z cizinců. Naštěstí však jsou i slušní Rusové, kteří dobře vědí, že Putin a jeho kremelská banda jsou vrazi a váleční zločinci.

Svobodní Rusové v České republice ve svém zatím posledním prohlášení tvrdě odsoudili tzv. ruské mírové návrhy ke konfliktu na Ukrajině. Diktáty typu Ukrajina nesmí vstoupit do NATO a EU, musí uzákonit ruštinu jako úřední jazyk, atd. jsou nehorázné a v rozporu s mezinárodním právem. Mimořádně drzé jsou pak ruské výzvy k dodržování lidských práva na Ukrajině. K tomu lze jen dodat, že zloděj křičí chyťte zloděje. Je to především Ruská federace, která masivně porušuje lidská práva svých obyvatel. To se týká především práva na život, práva nebýt mučen, práva svobody projevu, práva na spravedlivý soud a práva vlastnit majetek. Jsou známé případy vražd nepohodlných lidí na příkaz Kremlu, mučení při výsleších a ve vězeních je v Rusku běžné, zavírání za názory je v Rusku běžné, soudy rozhodují podle příkazu mocných a Putinovi lidé mohou kdykoliv a komukoliv uloupit jeho majetek,“ píše se v prohlášení.

Předseda Svobodných Rusů a bývalý armádní důstojník Vitalij Ginzburg pak na webu Forum24.cz precizně zhodnotil zdařilý výpad ruských protiputinovských partyzánů na území Ruské federace u Bělgorodu. Ukázalo se, že ruské dobrovolnické oddíly nejsou vymyšlené, ale reálné, a dokáží být i úspěšné. „Tyto jednotky dokázaly překonat tzv. obléhací linii, na jejíž výstavbu bylo jen v Bělgorodské oblasti vynaloženo 10 miliard rublů, odhalily nedostatečnost systému ruské obrany a týlového zabezpečení a schopností reakce ruských orgánů na takové hrozby,“ upřesnil Ginzburg. V Bělgorodské oblasti nyní zavládla panika, lidé na veřejnosti mažou symboly ruské agrese písmena Z a odstraňují další připomínky útoku na sousední zemi.

Podle zpráv zveřejněných ve více českých médiích se k ruským protiputinovským bojovníkům za svobodu hlásí tisíce dalších zájemců. Pokud je tato informace pravdivá, tak je to naděje pro nové budoucí svobodné Rusko. Počet těchto partyzánů se může zdát malý,ale z minulosti máme příklady, že zpočátku malé hrstky lidí, nakonec byly úspěšné, například Titovi partyzáni v bývalé Jugoslávií. Takže bych toto ruské hnutí nepodceňoval a věřím, že v budoucnu ještě mile překvapí.

Ruští partyzáni bojující s tyranským režimem ve své zemi jsou stejní hrdinové a vlastenci, jako jejich předchůdci, kteří v minulosti sváděli tvrdé boje s nacisty a komunisty.  

Rusko vojensky a politicky u Bělgorodu prohrálo | FORUM 24

https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-odsuzuji-nehorazne-vydirani-ukrajiny/36/

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Flaška
9 měsíců před

Na tom požadavku Ruska aby Ukrajina nevstoupila do EU se dobře odhalili. Tváří se, že jim hrozí NATO. Dobře, to je vojenský spolek. Ale jak jim může hrozit EU? Sami Rusové ukazují, co jsou zač a moc se těším na zdejší ruskou pátou kolonu, jak tohle bude zdůvodňovat.

Jara Rankova
Jara Rankova
9 měsíců před

Mam pocit, ze tech slusnych je minimum a starch je silnejsi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial