Ano, ruští kriminálníci vraždí na Ukrajině děti

Tedy spíše rusáčtí, protože oslovení ruští se může dotýkat slušných Rusů, které znám. Nepochybuji o pravosti videa, na němž dva kriminálníci popisují masakry civilistů na Ukrajině, kterých se dopustily putinovské síly.

Toto svědectví dvou propuštěných zločinců o záměrném vraždění ukrajinských žen a dětí je jen dalším důkazem toho, že mezi putinovským Ruskem a hitlerovským Německem není zase tak velký rozdíl.

Video natočené a zveřejněné ruským opozičním webem gulagu.net kde se propuštěný ruský zločinec a žoldák přiznává k zvěrskému ubití pětileté ukrajinské holčičky, působí děsivě. Nabízí se samozřejmě otázka, je pravé?

Ideální je informovat se přímo v ruských kruzích. Tak jsem se tedy zeptal ruského podnikatele žijícího v ČR Vitalije Ginzburga, který má zkušenosti ze služby v Sovětské armádě, jak on hodnotí tuto hrůznou nahrávku.

Nepochybuji o autenticitě tohoto videa, jsem si jeho pravostí stoprocentně jistý. Jsem si jist, že jak wagnerovci, tak i regulérrní ruská armáda zabíjejí civilisty, včetně dětí. Pro ně je to normální a správné. Už jsem dříve uvedl, že v sovětské armádě zahynulo každý rok na následky šikany nejméně 400 vojáků a námořníků. A to se dělo v době míru, kdy viníky jejich smrti nebyli nepřátelé, ale vlastní sovětští vojáci. V Rusku jsou neustále páchány zločiny, jejichž oběťmi jsou děti. Putin v reakci na přijetí Magnitského zákona inicioval zákon Dima Jakovleva, který zakazuje adopci dětí cizinci, a tím připravil sirotky o šanci na normální život. To je ruský fašismus,“ uvedl Vitalij Ginzburg.

Nemám důvod nevěřit člověku, který podstatu současného mafiánského a zločineckého putinovského Ruska, dobře zná. To, že Ti dva vrahouni svá svědectví později odvolali, na celé záležitosti nic nemění. To bylo čistě účelové. Důkazů o válečných zločinech ruské armády na Ukrajině je více než dost.

Je obecně známo, že v ruské společnosti nemá lidský život žádnou hodnotu a to se týká i dětí, jak popisuje ve své knize Očista estonská spisovatelka Sofi Oksanen. Ta v románu uvádí situace, kdy v éře SSSR komunističtí papaláši jezdili ve svých autech hodně bezohledně a třeba někde ve vesnici srazili a zabili dítě, nezastavili a jeli dál. Takové situace nebyly ojedinělé a podle Sofi Oksanen se stávají i v současném putinovském Rusku. Ani za komunistů a ani nyní viníky nečeká žádný trest. Ano romány nemusí přesně popisovat pravdu, to není literatura faktu, avšak mnohé z nich vycházejí z doložených reálií a román Očista je prokazatelně popisuje.

„Гулагу.нет“: двое экс-командиров ЧВК „Вагнер“ рассказали об убийствах детей (svoboda.org)

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial