Flastenci, co kopou za Rusko proti českým lidem

Mnozí čeští sportovci se stali terčem hrubých urážek a výhrůžek jenom kvůli tomu, že nechtějí start ruských sportovců na olympiádách kvůli ruské agresi proti Ukrajině anebo Rusům právem vytýkají doping. 

Volí Tomia Okamuru a jeho odpad SPD, uctívají podvodníka Rajchla, hrdě se bijí v prsa, jací jsou prý vlastenci. Pro ně ovšem sedí pojmenování flastenec, kolaborant a ruský šváb. Nadávají českým sportovcům a zastávají se Rusů. Tak například Petra Kvitová se stala terčem urážek a sprostých nadávek od těchto individuí jenom za to, že dlouhodobě odmítá start ruských sportovců za olympijských hrách a v mezinárodních soutěžích. Což je vzhledem k ruské agresi proti Ukrajině pochopitelné. To, že se za to do ní pustí Rusky jako Kuzněcovová a spol., nepřekvapuje. Ale to, že ji uráží Češi a někteří ji i vyhrožují, je pro mne nepochopitelné.

Podobným narážkám musí čelit i výborný český hokejový brankář všech dob Dominik Hašek také jen kvůli svým postojům k ruským sportovcům.

Své si zkusili i naši biatlonisté, kteří se postavili proti ruské účasti v mezinárodních závodech kvůli prokázanému dopingu ruských závodníků. Takto se jasně vyjádřila i bývalá skvělá závodnice Gabriela Soukalová a výsledkem byly ruské urážky na sociálních sítích ve stylu „zdechni děvko“ apod. Je ovšem smutné, že se na stranu tohoto rusáckého odpadu postavili i někteří údajní flastenci, kteří naši exreprezentantku zasypali urážkami za to, že společně s dalšími českými biatlonisty upozornila na masivní podvody včetně bezpochyby prokázaného státem řízeného dopingu v Rusku. O takových lůzrech si myslím jen to nejhorší.

Ale, jak s říká, na každou svini se vaří voda aneb kdo seje vítr sklízí bouři. A tak jeden takový příznivec SPD a PRO, který se jindy kasal svým vlastenectvím, byl v jedné naší budějcké hospůdce řádně vyškolen. Mimochodem také flákač a lempl, který akorát seká dluhy. Navážel se do Petry Kvitové a velmi sprostě ji urážel. Ani nemohu napsat jak, protože to by neprošlo. Nakonec dostal několik dobře mířených úderů a byl klid. Nejsem stoupencem násilí, hnusí se mi. V hospodách se mají lidé bavit, má tam být legrace a odlehčená atmosféra. Ovšem, když někdo hloupě provokuje a uráží úspěšné lidi, kterým nesahá ani po kotníky, tak ať se nediví následkům. Holt gauner šířil nenávist a doplatil na to. Hájit rusáky proti Čechům je mimořádně odporné.

Subscribe
Upozornit na
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial