Je Putin reinkarnací Josepha Goebbelse?

Vladimir Vladimirovič po delší době vystoupil s projevem k vlastnímu národu, takřka si nezadal s říšským ministrem propagandy.

Opět snaha vydírat západ skrze jaderné zbraně přerušením dohody o strategických zbraních z Prahy z roku 2010. Jako zdůvodnění snůška polopravd a nesmyslů o obnovení jaderných testů na straně Washingtonu, vyjasnění statusu NATO, jako by ten již dávno nebyl jasný a další propagandistické řeči. Jaderný arzenál je to poslední, čím může Moskva harašit a diktátor toho využívá, kdykoli je to možné.

Válku dle Putina začaly USA tím, že ponoukaly Kyjev k útokům na Krym a Sevastopol. Ukrajina měla být v únoru 2022 připravena ke kárné operaci na Donbase a válku začal Kyjev, ne Rusko. Třešničkou ovšem je, že Západ měl zvažovat dodávky jaderných zbraní Kyjevu. To už je taková zhovadilost, že tomu může věřit s prominutím jen dement. Už tu máme i dokonce Himmlerův okultismus, kdy se má být Západ schopen spojit i s ďáblem proti Rusku. Teroristé už nestačí. Na scénu přichází síly pekelné.

Rusové nebojují proti ukrajinskému národu, ale proti zločinnému režimu, který je loutkou Západu a slouží jeho zájmům. Asi proto je likvidována veškerá ukrajinská infrastruktura a umírají ženy a děti. A miliony ukrajinských civilistů uprchli ze země před hřejivým objetím Kremlu. Pedofilie má být u nás označována jako normální věc. Dokonalá eskalace stupidních názorů šéfa Kremlu, klasicky v nacistickém způsobu. Vytrvale zvyšovat intenzitu nenávistných a totálně lživých tvrzení pro stupidní publikum.

Další perlou je tvrzení, že Rusko neprochází žádnou ekonomickou krizí, ale restrukturalizací. Kdo tomu proboha ještě může věřit. Putin a jeho klika měli spoustu času provést velmi žádoucí reformy, nic se nedělo. Rusko je v řadě statistických údajů země Třetího světa a najednou prochází restrukturalizací. Směšné.

Projev nebyl určen světu, ani Putin není tak hloupý, aby si myslel, že za hranicemi jeho říše tomuhle bude někdo věřit. Je to klasický projev v intencích nacistické propagandy pro vlastní národ, aby ten hezky potichu akceptoval zcela nesmyslnou a zločinnou válku na území souseda. Když jsem četl jeho projev, vyloženě mi evokoval válečnou rétoriku před obsazením Sudet nebo napadením Polska. Už v tom takřka není žádný rozdíl. Lži, demagogie, nenávist. A mraky naprosto tupých Rusů naslouchají. Svět musí pochopit, že tu je další šílený diktátor, kterého je třeba zastavit a ne licitovat o počtech Leopardů pro Kyjev. Nastává čas. Putin signalizuje, že již zcela ztrácí smysl pro realitu.

Subscribe
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jana Melišová
1 rok před

Renomovaný ruský ekonóm a profesor na Kalifornskej univerzite Oleg Icchoki skonštatoval: „V Rusku sa zavádza daň z ľudského života.“ Keď vypukla vojna a na Putinov režim sa uvalili sankcie, väčšina ekonómov na svete očakávala, že Rusko postihne osud Titanicu.Ekonomika sa podľa ruského štatistického úradu zmenšila o 2,1 %, čo je však menej ako 12 percent uvádzaných v jesennej prognóze. I keď existujú pochybnosti o spoľahlivosti údajov, mnohí komentátori sú podľa BBC prekvapení odolnosťou ruskej ekonomiky. K jej podpore pritom prispeli vysoké ceny ropy a výdavky na armádu, podpora domácich podnikateľov.Sankcie zavedené proti Rusku neboli ani zďaleka nepriepustné. Napriek snahám o izoláciu Ruska od západného finančného systému, si obchodníci našli cesty ako dostať… Číst vice »

Jana Melišová
1 rok před

Všetci obchodníci využívajú takéto situácie.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial