Proruské hnojomety urážejí český národ

Říkají si vlastenci, ve skutečnosti se chovají jako Ti nejhorší kolaboranti a vlastizrádci. Jako třeba Aeronet, který výsledky prvního kola prezidentských voleb zhodnotil jako rostoucí fašizaci české společnosti.

Tohle je typická propagandistická strategie Kremlu a jeho poskoků včetně komunistů a tomiookamurovců, nadávat každému, kdo má jiný názor do fašistů. Ve skutečnosti státem, který má velmi blízko k fašismu, je putinovské Rusko. Fašismus je samozřejmě původně italskou záležitosti, jenomže je to právě nynější moskevská říše, která vykazuje shodné znaky s Mussoliniho Itálií. Totalitní diktatura, vláda jedné ideologie, absence nezávislé justice, brutální útisk opozice včetně vražd jejich představitelů, to všechno a mnohé další odpornosti mají společného. Takže pokud někoho rusáci a jejich nohsledi obviňují z fašismu, evokuje to známé české přísloví, „zloděj křičí, chyťte zloděje.“

Je to také ta nejhorší podlost, jaká může být, urážet vlastní národ a obviňovat jej z fašismu. Tak, jak to předvedl Aeronet. Vědomá a zákeřná lež však nespadá do svobody projevu, v krajním případě může být i záležitostí trestního práva, konkrétně trestného činu pomluvy. Proč si mají lidé nechat líbit, aby se jim bezdůvodně nadávalo do fašistů?

Na druhé straně je faktem, že takové urážky bývají kontraproduktivní, Jestliže tím někteří jedinci chtěli pomoci Andreji Babišovi v druhém kole prezidentských voleb, tak spíše dosáhnou pravého opaku: Lidé budou volit jeho protikandidáta nebo nebudou k volbám vůbec, protože si nenechají líbit, aby byli takto uráženi.

V každém případě je to důkazem toho, že někteří odpůrci generála Pavla se neštítí ani těch nejhorších špinavostí.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimir Vokoun
Vladimir Vokoun
1 rok před

Sice je jejich zdejsim vrchnim velitelem ctvrtjaponec, ale tim skutecnym je rusinec ktery jezdi do nemecka prednaset bratrske AfD.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial