Slušní Rusové se rázně postavili proti zbabělosti a falešné humanitě

Svobodní Rusové v České republice požadují zesílení pomoci barbarsky napadené Ukrajině a ostře tepou čecháčkovskou kolaborantskou iniciativu Mír a spravedlnost. 

Tento pamflet podepsali lidé jako Matěj Stropnický a Ilona Švihlíková a další. Ve své podstatě je to výzva ke kapitulaci před násilnickým putinovským Ruskem a k pokračování ve válce. Česká republika a Západ mají přestat dodávat zbraně Ukrajině, a pak prý bude mír. To je ovšem buď totální hloupost a naivita nebo záměrná zrádcovská podpora agresivního Ruska. Jinak si to vysvětlit nejde. A perfektně to vystihli právě Svobodní Rusové.

Je neuvěřitelné, že takové prohlášení vzniklo mezi Čechy, kteří mají smutnou zkušenost s Mnichovskou dohodou v roce 1938. Právě tehdy se jasně ukázalo, že ústupky zlu nevedou k míru, ale k válce. A historie se opakuje s tím, že nynější zlo se nejmenují Hitler a Německo, ale Putin a Rusko. Chtít nyní přestat dodávat zbraně Ukrajině je v současné době to samé, jako kdyby někdo v USA přišel v roce 1942 s nápadem neposílat zbraně spojencům Velké Británii a SSSR s tím, že takto zastavíme válku, když evropské mocnosti tímto způsobem donutíme vyjednávat o míru s nacistickým Německem,“ píší ve svém prohlášení.

Přesně tak, násilníka nezastavíme tím, že mu budeme ustupovat. Pomáhat nevině napadenému je jedním ze základních pilířů evropské civilizace. Neumím si představit, kam by svět dospěl, kdybychom taková barbarství nechali bez povšimnutí. To by násilníci slavili hody.

Mír na Ukrajině ano, ale toho se vážně nedosáhne vydáním toto nešťastné země na milost a nemilost agresivnímu Kremlu. Jestliže bychom to udělali, tak akorát povzbudíme násilnické putinovské Rusko k dalším výbojům a novým válkám, a bude daleko víc mrtvých a lidského neštěstí. O tom, že masový vrah a válečný zločinec Putin sní o obnově Ruského impéria z dávných dob nemůže být ani pochyb. On by rád znovu okupoval Ukrajinu, pobaltské republiky, střední Asii atd. A pokud se mu ostatní země rázně nepostaví bude si dovolovat čím dál tím víc.

Zbabělost opravdu není řešením. Jsem proto rád, že slušní a stateční Rusové dávají slabošským Čechům najevo, že jejich bojácnost je kontraproduktivní. Svobodní Rusové touží po míru, proto podporují napadenou Ukrajinu a vyzývají k zvýšení pomoci této nešťastné zemi včetně dodávek zbraní a dalšího potřebného vojenského materiálu. Naopak pseudovýzvy typu Mír a spravedlnost vedou jenom ke stupňování bojů a lidského utrpení.

https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-k-miru-a-spravedlnosti/18/

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
1 rok před

Vidím to stejně, Jene.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial