Že se nám sem vrátí papalášské manýry socíku, to jsem fakt nečekal

Pamatujete na nedotknutelnost vyvolených? Prý rovné postavení před zákonem. Houby. O všem rozhodovala strana. A někomu se po tom zřejmě stýská a chce si to zavést.

Poté co senátorka Jana Zwyrtek Hamplová přeposlala dál fakovou zprávu o hrozném ČEZu, který odpojuje bezbranné důchodkyně a ubohé maminky s dětmi, se ČEZ ozval, že to poškozuje jeho pověst a zvažuje právní kroky. A co na to paní senátorka? Ten citát stojí za to:

Místo toho, aby vláda ověřila, zda nedochází k odpojování, tak dokonce ČEZ vyhrožuje proti mně právními kroky. Jak si to může dovolit vyhrožovat senátorce, která byla zvolena v demokratických volbách?

Představme si, že by paní senátorka třeba způsobila dopravní nehodu a státní zástupce by požádal o její vydání k trestnímu stíhání. Hájila by se slovy? „Jak si to může dovolit vyhrožovat senátorce, která byla zvolena v demokratických volbách?

Nebo na kohokoliv z nás by nakydala špínu, pomluvila ho, označila za pedofila a prohlásila, že doma jí dětské nožičky. Kdybyste se ozvali, že zvažujete právní kroky, dostalo by se vám odpovědi? „Jak si to může dovolit vyhrožovat senátorce, která byla zvolena v demokratických volbách?

V červenci podala trestní oznámení na ministra financí Zbyňka Stanjuru kvůli úvěru 74 miliard korun pro společnost ČEZ, aby mohla obchodovat na burze. Pan Stanjura je ale taky poslanec Parlamentu České republiky.

Připomeňme dále že paní senátorka podala v listopadu další trestní oznámení na ministra Rakušana za zobrazení diktátora Putina v plastovém pytli. Ale Vít Rakušan je také poslanec. Tady neplatí věta? „Jak si to může dovolit vyhrožovat poslanci, který byl zvolen v demokratických volbách?“ V citátu jsem akorát zaměnil slovo senátorka za poslance. Zastánci genderové rovnosti odpustí, že též rozlišuji ženský a mužský rod.

Paní senátorka stále zastává názor, že je nutné jednání s prezidentem Putinem ohledně Ukrajiny. Připomeňme slova mluvčího Peskova, poté co americký prezident Biden oznámil, že podmínkou jednání o míru je stažení ruských vojsk z Ukrajiny: „To nepřichází v úvahu.

V této souvislosti by stálo za to položit paní senátorce otázku, zda by tedy ta zabraná území Rusku ponechala. Co ona na to?

Odpovědi se samozřejmě nedočkáme. Takovíto lidé, jako senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, nejsou jen nafoukaní a přesvědčeni o své nadřazenosti. Oni jsou naivní. Podstatně výše ale u nich převažuje hloupost. A nejvýše je jejich směšnost.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Čím dál více si myslím, že v senátorce Hamplové převládá slaboduchost, říznutá rusofilií.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial