Češi, za Lidice si můžete sami, neměli jste zabít Heydricha

To je kravina, viďte. Ovšem tuto zvrácenou logiku použil v OSN zástupce zločinného a teroristického Ruska Vasilij Něbenzja, který viní Ukrajinu za civilní oběti, protože se brání. Inu, rusáci jako náckové.

Když jsem si přečetl tuto zprávu na webu Forum24.cz, nevěděl jsem, jestli mám brečet nebo se smát. Rusák napadl Ukrajince, že si za mrtvé ženy a děti mohou sami, páč sestřelují ruské rakety. Skvělé, to je fakt logika německých nácků. Češi si mohou za oběti nacistického teroru, poněvadž kdyby Němce neprovokovali, nic by se jim nestalo.

Takže Ukrajinci si mohou za vlastní mrtvé, protože sestřelují ruské rakety, které míří na jejich území. Tak to se povedlo. Rusáci napadli Ukrajince, vraždí zde civilisty včetně žen a dětí, ale Ukrajinci si za to mohou sami, protože se zločincům brání. Nehledě k tomu, že rusáci podle jasných indícií cíleně ostřelují ukrajinské civilní objekty včetně nemocnic.

Mám dojem, že výmluvy tohoto charakteru si snad nedovolili ani nacisté za II. světové války. Tohle už je vážně za hranou. Je nyní na státech NATO, aby ještě více zesílily pomoc nebohé Ukrajině. Všichni, co jsou na straně této napadené země, si zaslouží uznání. Naopak ti, co hájí putinovské vrahy žen a dětí, jako SPD KSČM, PRO a další kolaborantské a vlastizrádné spolky si zaslouží největší opovržení.

Za civilní oběti si můžete sami, nemáte sestřelovat naše rakety, obvinil Něbenzja Ukrajinu

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Ten člověk svou vizáží připomíná pověstné tajemníky ústředních výborů strany. A pokud promluví, tak to navíc i potvrdí.

Jara Rankova
Jara Rankova
1 rok před

Honzo navzdory vsem Lubomirum, Orlikum, Bartonum – nevzadejte to!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial