Pomohli a zachránili

Ve dnech, kdy se řeší policejní zákrok na adolescenta v Borovanech či zadržení protestující ženy v Českém Krumlově, zcela zapadl opačný případ, kdy se policie vyznamenala a projevila svou velkorysost.

Podle zpráv seriosního tisku (Blesk) došlo ke zločinu na brněnské přehradě v zóně, jež je vyhrazena pro nudisty. Poberta, toužící po bezpracném obohacení, vnikl do tohoto prostoru a odcizil spící nudistce jízdní kolo v ceně cca třiceti tisíc korun a jal se na něm ujet. Jak známo, nudisté jsou poměrně soduržné společenství už jen proto, že při jejich způsobu rekreace není poznat, který z nich je pmocný přidavač na stavbě a který řidí jadernou elektrárnu. I proto byla spící nudistka probuzena jejich společným voláním a posléze i korporativním pronásledováním lapky, který podcenil nejen popsaný faktor nahaté soudržnosti, ale i fakt, že v oblečení je na nudistické pláži přeci jen trochu nápadný. /zde/

Zpráva uvádí, že mladý muž zvolil útěk do kopce. Vzhledem k tomu, že s kolem do kopce se přeci jen trochu hůře prchá, byl záhy dostižen rychlými naháči a to i přesto, že se v poslední fázi svého úniku pokoušel ukrýt pod stolem v bufetu. Byl však obklopen (stůl i lapka) rozzuřeným nahým davem a udržován pod ním tak dlouho, dokud se nedostavila hlídka policie. Ta měla – dle informace v médiích – relativně snadný úkol, protože se obešla bez zvyklé lustrace a zadržela jediného oblečence.

Zpráva bohužel neuvádí, jestli zasahující příslušníci Policie ČR v rámci nyní oblíbeného maskování se civilním šatem, neodložili před výkonem služby své uniformy a tak snadno splynuli s davem. Rovněž kontrola občanských průkazů okolostojících je v oblasti nudistického výskytu poněkud problematická. Jediným, kdo mohl být zákonně perlustrován a tak projevit občanskou odpovědnost, byl zmíněný lupič.

Jak zjistila naše agentura Hádám, zmíněný 26letý lupič V.V., utrpěl při konání svého zločinu výraznou újmu na zdraví. Byl nucen prchat do kopce, což při jeho invaliditě II. stupně bylo vyhodnoceno jako krajně rizikové počínání, k čemuž byl ovšem donucen řvoucím nahým davem Amazonek a Amazonů. Při svém zadržení utrpěl šok, protože byl jednak zakleknut 65letou nudistkou P.L. o hmotnosti 120 kg, což mu způsobilo dýchací potíže a poté – jak později vypověděl – neviděl okolo sebe nic jiného, než souvislou řadu genitálií obého druhu, což jej logicky muselo vyděsit k smrti. Toto vše přispělo k závěru, kdy byl po složení slibu, že již nikdy nebude krást a to ani volně ležící šrajtofli na prázdné letištní ploše a nudistické pláži se vyhne širokým obloukem, byl po patřičném zototožnění hlídkou Policie ČR propuštěn do domácího ošetřování.

 

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jana Melišová
1 rok před

😃

Alejandro Azamedo
1 rok před

Zajímavý článek. Jako dlouholetej policajt můžu potvrdit, že se podobné akce mnohdy stávají, ale ne všechny se dostanou do médií a navíc s takovým dosahem. Z onoho zákroku/zákroků na Burešově agitační pouti republikou bych toho mohl napsat vlastními dojmy mnoho, ale vzhledem k tomu, že i po třech dávkách očkování jsem předevčírem chytnul po druhé covid a nejsem zrovna v kondici tak si na ten román asi nechám zajít chuť, jediné co mě vyloženě vytočilo je okamžité odsouzení kolegů policistů za jejich práci – z praxe vím jak média a lidi obecně rádi vynechávaj různý detaily, ktery jsou klíčový a… Číst vice »

Alejandro Azamedo
1 rok před

Neznám ty podstatný detaily, takže to zcela jistě nemůžu rozhodnout co jak a proč. Ne vždy snese zákrok odkladu – ze zákona pokud to nesnesw odkladu musíte konat, bez výzvy a prokázat se jak to okolnosti dovolí a je to tak správně zákonem nastavený, jinak by spousta věcí byla nerealizovatelná. S tím zakleknutím na krk od doby Floyda je to dost ožehavý téma, bohužel zase špatně vnímaný a pochopený veřejností (stejně jak Heparinovej vrah Zelenka – taky když jsem dělal dřív zdravotní sestru tak leckdo nechtěl odemě injekci jen proto, že jsem muž 🤦) stejně je to se zaklekavanim na… Číst vice »

Vladimír T. Gottwald
1 rok před

comment image

Pavel Khail
Pavel Khail
1 rok před

Četl už jsem to několikrát jinde, vy jste to tak hezky vyšperkoval detaily, že jsem si to konečně pořádně užil. Docela mne mrzí, že jsem nebyl přímo na místě činu. 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial