Kdyby ty výroky nebyly myšleny vážně….

… tak by se člověk musel smíchy za břicho popadat. Tři úplně rozdílné kategorie, témata, dění.

Začněme doma. Na všech nárožích na nás vykukují plakáty s podporou (ne)kandidáta na prezidenta, s kterými ale opravdu nemá nic společného. Na jednom z nich je:

To jsem se musel zasmát, když jsem se dočetl jak hrdě mluví o svém projevu ve Sněmovně: Včera jsem trhnul 3 hodiny 15 minut, nevím, jestli dneska trhnu Okamuru.“

********************

Z jiného soudku. Rozhovor ruského vojáka, toho času ničícího Ukrajinu, se svou manželkou doma v Rusku:

Ona: ohledně ukrajinských dětí: „Píchala bych jim drogy, a když by to zabralo, podívala bych se jim do očí a řekla: Umírejte, trpte,“ vyprávěla žena a pokračovala: „Řezala bych jim genitálie, vyřezávala jim hvězdičky na záda, a dokonce bych jim každý den uřezávala části ucha či prstů, takže by je to hrozně bolelo.

On: „Jsou to děti, Julijo,“ reagoval voják.

Ona: „Já ty Ukrajince prostě nenávidím, nenávidím je,“ dodala. Původní zdroj.

Tajné služby později onu dvojici identifikovali. Julia Koptová je sama matkou a pracuje v dětské (!!!) nemocnici ve Smolensku.

********************

A na závěr zabrousíme do ekonomiky. Náš moudrý pan prezident jmenoval nového guvernéra ČNB – Aleše Michla. Ten se již nechal slyšet, že další zvyšování úrokových sazeb nebude. Asi bez ohledu na měnový vývoj.

Na mysli mi okamžitě vytanul turecký prezident Erdogan, který mění turecké šéfy národní banky jako ponožky, protože se domnívá, že tím, že zvyšují úrokové sazby, zvyšují i inflaci. Prostě naprostý opak všech ekonomických příruček. A výsledek se dostavil. Inflace v Turecku už dosáhla 70%.

Taky se již můžeme těšit?

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana
Hana
1 rok před

Druhý odstavec jsem nedokázala dočíst.

Hana Rybnická
Hana Rybnická
1 rok před

Muslimy nenávidím, nenávidím je. A už jste nějakého viděl/a alespoň zdaleka? Ne ale nenávidím je. (Citát, mnohokrát slyšen a čten).

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Ten první odstavec by byl k smíchu, kdyby to nebylo k pláči. Jen se divím, že jsou někteří schopni prostituce, která je horší, než u holek z E55. Ty další dva jsou šílené. Pokud může zdravotní sestra a matka mluvit tak, jak mluví, je třeba podobné lidi (a potažmo národ) zcela eliminovat z jakéhokoliv mezinárodního společenství, organizace apod. Jsem zvědav, kam dosáhne inflace pod vedením pana Michla. Jde nejspíše o poslední výron šílence na Hradě, který se řídí heslem, že ještě to tady všem vám zasviním, než potáhnu do pekel. Kdysi jsem ho přirovnal k Zápotockému, o němž dnes již… Číst vice »

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial