Další tragická zpráva z Ruské federace

Tentokrát nejde o další potopenou loď, úspěšný zásah Bayraktaru či likvidaci dalšího generála. Je to mnohem horší.Vladimír Vladimírovič Putin se nezúčastní obyvklého hokejového turnaje.

Pozorní čtenáři Sputniku, Aeronetu a dalších seriosních médií, jež nyní vinou Fialovy diktatury nemají přístup k jediným pravdivým informacím, mohli na jiném médiu zjistit výše uvedenou tragickou zprávu.

Neúnavný bojovník proti nacismu kdekoli ve světě, odvážný krotitel tygrů, neomylný lovec sibiřských medvědů, potápěč nalézající svým bystrým zrakem v Černém moři amfory, které tam týden předtím nikdo neviděl, nebude letos sázet branky do sítě Traktoru Čeljabinsk či jiného týmu, který najde odvahu se postavit proti jedinému střelci, který nemá problém nasázet za zápas i dvouciferný počet gólů brankáři, který předtím chytal v NHL.

Ruští fanoušci, kterým pikle světových plutokratů, zednářů, iluminátů a sebranky z Bilderbergu znemožnily účast jejich týmu na světovém mistrovství v hokeji, si nezakřičí svou šajbu ani v Lužnikách. Jak dnes oznámil mluvčí Kremlu Peskov, velký vůdce národa letošní sezónu vynechává. Samozřejmě se ihned objevily ničím nepodložené spekulace, že za absencí nejlepšího forvarda 21. století stojí jeho chatrný zdravotní stav. Mluvčí Peskov tyto zvěstí rozhodně odmítl s tím, že Vladimír Vladimirovič je plně zaměstnán přípravou dalšího plánu (tentokrát již pod písmenem R) při denacifikaci Ukrajiny. Jak bylo zjištěno, jeho generálové, kteří navíc valem hynou, nejsou schopni uskutečnit jeho geniální záměry při realizaci novotvorby Sovětského eurosvazu a boji proti dekadentnímu Západu. Soudruh Putin se t.č. nemůže rozptylovat přípravou na zásadní zápas, i když – jak Peskov prohlásil – on žádný trénink před zápasem nikdy nepotřeboval.

Známí borci Ruské federace (namátkou Bure, Mogilnyj, Gusarov atd.), tuto zprávu přijali sice s pochopením, ale současně i smutkem, protože jedině mač proti Putinovi je ten správný rajc. Navíc, jak řekl Pavel Bure, vždy je možné se něčemu od velkého vůdce přiučit. Jeho kličkování, které dnes a denně provádí, je zcela originální a ve světě nevídané. To, že forvard Putin nepotřebuje levé ani pravé křídlo a vystačí si sám, je rovněž novátorský způsob vedení boje. Ohlášený útok na branku soupeře středem a poté rychlý návrat do vlastního obranného pásma je rovněž fintou, kterou zatím světoví trenéři neznali. I výměna trenéra týmu v polovině druhé třetiny zápasu nebývá obvyklá.

Nicméně příznivci Vladimíra Vladmiroviče nemusejí truchlit. Jak bylo oznámeno, jen co se trochu oteplí, zahájí tento ruský Cimrman potápěčskou sezónu v Černém moři. Jak bylo zjištěno, na dně se nachází řada doposud neprozkoumaných vraků, které tam v loňském roce prokazatelně nebyly.

Což je po zlé zprávě o jeho absenci v hokejové dresu světlo na konci tunelu.

Subscribe
Upozornit na
guest

8 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Filip Vracovský
Filip Vracovský
1 rok před

Tomáši až budu vyrostu… budu chtít umět psát jako Vy 🙂

Hana Rybnická
Hana Rybnická
1 rok před

Vážení, nedělete si iluze. Putin vejde do světové historie na příštích několik set let . Nebo myslíte že světová historie někdy zapomene na obludu která se jmenovala Hitler? Článek samozřejmě vynikající, jako vždycky.

Vladimír T. Gottwald
1 rok před

Opravdu není správné přát někomu smrt, ale stejně si říkám, kterak krásné by bylo, kdybychom na tohohle ničemu směli jen vzpomínat jako na jakýsi již kdesi tlející odpad lidství!

Jara Rank
Jara Rank
1 rok před

Jsou nas miliony se stejnou myslenkou.

Radovan Pajonk
Radovan Pajonk
1 rok před
Reply to  Jara Rank

Dnes jsem zachytil zajímavou glosu: Putin prý prohlásil, že všichni padlí rusští vojáci půjdou přímo do nebe. Reakce Nebe? Zvažují vstup do NATO.

Jana Melišová
1 rok před

Nedávno som čítala túto knihu a utkvel mi tento citát v mysli: Říká se, že válka je nejlepší přítel smrti, ale musím vám povědět, že já to vidím jinak. Pro mě je válka jako nový šéf, který od vás očekává nemožné…Zlodějka knih

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial