Pomsta našeho moudrého prezidenta všem soudcům

Vy jste mě odsoudili za lež? Donutili jste kvůli mně někoho vyslovit omluvu za Peroutku? Teď Vám to osladím. A šéf Lesní správy Lány Miloš Balák bude volný. A všichni mi můžete, víte co?

Prezident Zeman omilostnil pravomocně odsouzeného šéfa Lesní správy Lány Miloše Baláka, který byl odsouzen za ovlivňování veřejné zakázky v Lánské oboře. Zdůvodnění? Myslíte si že zdravotní stav? Nebo složité rodinné poměry, například nutnost péče o nemocného příbuzného? Omyl.

Pan prezident zohlednil jeho bezúhonnost i pracovitost. Podle Zemana nebyla zřejmě pro odsouzení Baláka rozhodná povaha činu, ale to, kde pracuje, jak se vyjádřil jeho mluvčí.

Pan prezident nám teď už řekl, že kromě již mnoha dříve jmenovaných (nebudu vyjmenovávat všechny od BIS, přes ODS, novináře, neziskovky … a mnoho dalších) svou práci nezvládají ani soudy. Nejsou nestranné a nejsou fundované. Vždyť ho přeci také odsoudili, náš hradní etalon čestnosti, poctivosti a pravdomluvnosti.

A všichni kdo pracují pro Hrad a jeho okolí mohou být teď už klidní. Kdyby něco, pan prezident je omilostní. Možná by stálo za to, kdyby nám Hrad sdělil všechny spřízněné organizace, kde se vyplatí pracovat, protože beztrestnost je zaručena.

A tak pan Balák nemusí dostat výpověď, nemusí se loučit s platem a ani nemusí opustit rodinný domek ve státním vlastnictví. A dokonce může zase zašantročit nějakých pár set melounů. Když se na to přijde, tak se přeci zohlední jeho pracovitost.

Obávám se, ale že toto je jen slabý čajíček toho, co by nastalo kdyby se stal prezidentem Andrej Babiš. Další úroveň je totiž udělit milost sám sobě.

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Zeman mám poslední výrony svévole. V březnu po něm neštěkne ani pes. Umře sám, nenáviděn, opovrhován. Bude tragickým jedincem v křesle hlavy státu vedle Zápotockého, Husáka a Gottwalda.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial