Opravdu si myslíte Vy Čurdové, že je třeba hlavně klid?

Opravdu trvá SPD na tom, že na Ukrajinu se nemají dodávat zbraně? Fakt je potřeba obracet pozornost k podružným problémům, jestli třeba nedostávají uprchlíci moc peněz? Taky by za chvíli už nemuseli být problémy žádné.

Začal to Moderátor ruské televizní stanice Rossija 1 Vladimir Solovjov v pořadu Prjamoj efir:

„A když na evropských ulicích opět zní hesla banderovské pakáže. A když Německo dovoluje konání akcí ukrajinským uprchlíkům, kteří křičí: Sláva Ukrajině. Hrdinům sláva! Smrt nepřátelům! Dokřičíte s k Heil Hitlerovi! Protože toto vyřvávaly jeho smečky. Anebo je to to, co právě v Německu chcete? A když Rusku vyhrožujete dalšími sankcemi…Strčte si je do prdele! Srolujte a do prdele. A vězte Putin vám řekl: Infrastrukturu NATO na hranice roku 1997. Atomové zbraně do zemí kterým patří. A pokud se domníváte, že se zastavíme na Ukrajině, zamyslete se 300x. Připomenu vám, že Ukrajina to je pouhá průběžná etapa k zabezpečení bezpečnosti Ruské federace.“

Video je zde.

Pokračoval jeden z nejčtenějších deníků v Rusku list Pravda:

„Polští politici se uchýlili k hecování, které za současných okolností vede k eskalaci. Historie Poláky ničemu nenaučila, zřejmě chtějí čtvrté dělení Polska nebo zkrátka sebezničení. Dá se říct, že dnešní Polsko je zemí vděčící za svou existenci Josifu Vissarionoviči Stalinovi. Polsko si toho však neváží, považuje území Ukrajiny za svou kolonii a je připraveno jako hyena trhat její zbytky. Je čas denacifikovat Polsko jako komplice banderovského režimu. Zvláště když si o to samo říká.“

Tam, kde už došlo ke zklidnění válečného běsnění (třeba tím, že Ukrajinci neměli dostatek zbraní a střeliva) a kde ruské mírové jednotky území zabraly, tak se střílí do demonstrantů nebo jsou tisíce místních násilně odváženi do Ruska. Co se s nimi bude dít dál, se můžeme jen domnívat.

Co proboha, pokud si ještě říkáte Češi, chcete ještě vidět a slyšet, abyste už pochopili o co Rusku opravdu jde a jakou chystá Evropě budoucnost? Přinejmenším té naší části Evropy. Pořád si myslíte, že dodávky zbraní na Ukrajinu jsou jen přiléváním oleje do ohně?

Subscribe
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír Ludvík
Vladimír Ludvík
2 let před

A k tomu si přidejte ještě toto: Na blogu iDnes se objevil příspěvek pana Tomáše Gayera pod názvem Mír (z 21.3.2022): https://gayer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785242 Součástí tohoto blogu pana Gayera je i video s povídáním pana Igora Chauna: https://www.youtube.com/watch?v=omGtSdaiDsk Toto video působí na první pohled velmi lidsky a sympaticky, ale ve skutečnosti se jedná o cosi nepěkného. Pokud půjdeme po věci samé a odfiltrujeme líbivé povídání, které má zastřít ta nejdůležitější sdělení, tak se dozvíme, že pan Lavrov měl ve svém názoru, že nebohé Rusko bylo do války s Ukrajinou vtaženo zvrhlými západními rozvědkami, možná i pravdu. A dále, že pan Zelenský už jednou roli… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

To, že Okamura a jeho poskoci opakují debilní mantry, je svým způsobem dobře. Protože více jak 90% našich občanů má k věci jiný postoj. Myslím, že mu to bude spočítáno při dalších volbách, kde mu jeho postoj – aspoň doufám – všichni omlátí o hlavu.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Chtěl bych být dobrým prorokem. Putin to podělal, ví to čím dál více Rusů a s každým dnem prodlužování okupace to bude jen horší. Ze země zdrhají ti, co mají co ztratit, vojsko na Ukrajině nejspíše stále nechápe, proč má střílet do těch, kteřáí mluví podobně jako oni. Věřím, že se uvaří ve vlastní šťávě.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial