Co je s ANO?

Poslední čtyři roky z úst premiéra: Já jsem zařídil…já jsem vyjednal…já jsem zorganizoval…já…já…já… A teď?

Ano víme, to všichni. Pan Andrej Babiš byl náhle hospitalizován. Popřejme mu zdraví, už ho dnes pustili, tak snad OK. Té legrace s ním by byla škoda. Ale poťouchle si neodpustím poznamenat, že ho odvezli do nemocnice těsně poté, co vláda zrušila povinnost přimíchávat do paliv biosložku. A je po businessu.

Jinými slovy, ta zpráva s ním asi sekla a musel do nemocnice.

Ale teď vážně. Bývalé ministryně financí Aleny Schillerové byla každý den plná obrazovka. Jedno úderné prohlášení stíhalo druhé. Na vládě, hlavně na financích, nenechala nit suchou. A najednou je ticho po pěšině. Semtam něco z tábora ANO zazní, ale spíše jen proto aby se neřeklo.

Šéf je v nemocnici a prostě nikdo nedává noty. Není jasnější ukázky, co to znamená, když se o straně říká, že je to podnik jednoho muže? Teď jsme viděli, jak to asi bude vypadat až Andrej Babiš jednoho dne skončí. A je jedno jestli s politikou, nebo na Hradě.

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Adéla Vodvářková
Admin
2 let před

Stínové vládě se moc nedaří, hehe… fotili se před ceníky benzínek, pokud vím, a když někdo z nich napíše nějaký duchaplný tweet, tak ho všichni sdílejí z nedostatku jiných témat – zdá se, že jim tam trochu zavládl chaos, jak to tak bývá, když stádo ovcí přijde o ovčáka.

Ale teda jen tak mezi námi – trochu se mi stýská po dobách, kdy můj jediný zdroj zhrození po sledování zpráv bylo to odporné estébácké ublíženecké blekotání. Ach, jak jsme byli šťastní, a ani jsme to nevěděli.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Tak nějak mi Alenána neschází, a čert ví, co je s panem továrníkem Babišem…..prý teď vystrkují do popředí pana Baštu. To už je fakt kritické….

Vladimír T. Gottwald
2 let před

A ani mi to nescházelo. 😉

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial