Ministr Lavrov řekl, že na Ukrajině žádná válka není

A já nemám důvod mu nevěřit. Snaha o jakékoliv sankce proti Rusku je pouze válečné běsnění a není nutno nafukovat význam speciální vojenské operace ruských branných sil.

Náš moudrý pan prezident dále dodal, že bychom měli v EU vetovat návrhy na odpojení Ruska z bankovního systému SWIFT. Jakékoliv posílání zbraní či jiné vojenské techniky na Ukrajinu je pouze přiléváním oleje do ohně. Sankce západního světa jsou bezzubé a ukazují impotenci čelních západních představitelů.

Jsme proti neřízené imigraci. Ukrajinské uprchlíky, nechť si přijmou ty státy, které současnou krizi na Ukrajině zavinily. Zároveň vyzval ministra vnitra, aby posílil ochranu našich hranic se Slovenskem a Polskem.

Úvahy o možnosti zákazu některých proruských webů označil za bezprecedentní útok na svobodu slova. Námitky, že tyto weby nešíří názory, ale lži, označil za výmysl neschopných novinářů, kteří jsou frustrovaní svou profesní neúspěšností.

Pan prezident dále zdůraznil, že USA nesou plnou vinu za to, že ruské vojenské síly byly donuceny zahájit speciální operaci na Ukrajině. Na tiskové konferenci dále doplnil, že nevěří nafouknutým zprávám našich mainstreamových médií o situaci na Ukrajině. ČT nehorázně lže a mělo by být zváženo zrušení koncesionářských poplatků.

Demonstranty, protestující proti válce na Ukrajině, nazval nesvéprávnými podivíny a jeho mluvčí k tomu upřesnil, že to je zoufalá snaha opozice upoutat na sebe pozornost.

Takto by to asi vypadalo, kdyby…. kdyby volby v říjnu u nás dopadly tak, že by vládlo hnutí ANO s podporou SPD a premiérem by byl Andrej Babiš. Ten by se sice asi držel zpátky, ale vzhledem k tomu, že podporu Miloše Zemana by potřeboval v mnoha jiných věcech, tak by jistě na všech mezinárodních plénech naše vláda vystupovala velmi uměřeně.

Miloš Zeman by si po podzimních volbách mnul ruce, protože by věděl, že nějaká jeho potupa a možnost sesazení z úřadu prostřednictvím obou komor Parlamentu nehrozí ani náhodou a neviděl by jediný důvod, proč by měl své celoživotní postoje najednou měnit.

A tak bychom se dozvěděli možná i to, že současný ukrajinský prezident je banderovský fašista, protože mu to zatelefonoval jeho přítel Vladimir Putin. A pověřil by naše tajné služby aby prověřily informaci, že se u nás v laboratorních podmínkách na zakázku ukrajinské strany prověřovala možnost výroby plutonia do jaderné bomby.

Informaci o útoku na ukrajinskou jadernou elektrárnu by pan prezident označil za zpravodajskou hru. Existuje i jiná verze, a sice že za útokem stojí ukrajinské síly, které to chtějí hodit na ruskou stranu. A vše by se mělo řádně vyšetřit.

Nevěřím Miloši Zemanovi jeho prozření ani náhodou. Jediným jeho motivem bylo to, že si spočítal, že kdyby i nadále veřejně hlásal svá proruská moudra, tak by možná mohlo opravdu dojít k jeho odvolání, vzhledem ke složení obou komor našeho Parlamentu. Jeho ego by tak utrpělo neuvěřitelnou ránu. Případné následné soudní stíhání by se ho už asi netýkalo, ale hlavně by mu vadilo podstatně míň.

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
jana melišová
2 let před

Na sk sme mali rôzne kauzy, kde dotyční tvrdili: Skutok sa nestal.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 let před

Jsme na tom stejně, Miloš Zeman je naštěstí zalezlý v Lánech a buďme rádi, že moc nemluví a nejedná. Ostudy bylo dost.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial