Jak se chová ruský zbabělec

Tohle není jen o Putinovi a věrchušce. Tohle je bohužel i o povaze ruské duše.

Kdo se trochu pohybuje v oblasti cestovního ruchu ví, jak se dokáží chovat ruští turisté. I z vlastní zkušenosti vím, že bufetová večeře podávaná na lodi při projížďce osvětlenou Prahou se stává postrachem, pokud je jedna ze skupin ruské národnosti. Bufet je téměř okamžitě „vybílen“ a přestěhován na stoly ruské skupiny. Ta toho nakonec zkonzumuje tak třetinu a zbytek je na vyhození. Je vidět, jak mají v krvi zažrané to: „urvi co můžeš“.

Podobná situace nastává i v hotelových restauracích, kdy ruští „turisté“ jsou schopni ráno stepovat již několik minut před otvírací dobou hotelové restaurace přede dveřmi pouze kvůli tomu, aby se na snídaňový bufet mohli vrhnout první a naložit s ním způsobem podobným té lodi.

Nejlepší je, když se vás chtějí na něco zeptat (třeba kudy se někam jde). Slovíčko prosím skoro neznají, tykání je samozřejmostí. Vše popisuji z vlastní zkušenosti (v podstatě od revoluce se živím v oblasti cestovního ruchu).

A teď tento národ zaútočil na Ukrajinu. Na mnohokrát menší a slabší Ukrajinu. A tento národ je tak statečný, že požádal spřátelený Kazachstán, zda by mu na to poskytl vojáky. Kazachstán to odmítl.

Na nějakém ostrůvku v Černém moři, o rozloze pár hektarů, sloužilo 15 pohraničníků. Možná disponovali pár samopaly. Ruskému křižníku mohli tak způsobit pár škrábanců na laku. Přesto byli nemilosrdně rozstříleni. Proč? Co Rusko získalo tím kusem skály, kam stejně žádnou pořádnou vojenskou infrastrukturu nerozmístí. Jsou to jen odporní zbabělci. Nas mnogo.

Ve včerejších událostech na ČT zaznělo, že Putinovi důvěřuje 70% Rusů. Ale pak se opravdu nebavíme jen o akci nějakých šílenců nahoře, ale o nabubřelosti a pocitu nadřazenosti velké většiny ruského národa.

Dnes ráno jsem rozeslal všem poslancům naší Poslanecké sněmovny zvoleným za Prahu, bez ohledu na stranickou příslušnost, následující mail:

Dobrý den,

jako volič současné koalice vás (alternativně: Je jedno, kdo koho volil, ale tady jde už o bytí či nebytí ČR, proto vás) vyzývám, abychom Ukrajině poskytli materiální podporu vojenskou, nikoliv pouze humanitární.

Humanitární pomoc je žehlení následků, nikoliv odstraňování příčiny.

Protitankové, protiletadlové zbraně, dělostřelecké i ruční granáty, munici do těžkých i lehkých zbraní. Prostě vše, co je v našich silách a to včetně dopravy.

Ukrajinci (na rozdíl od nás v roce 1968) bojují. A bojují i za nás. A když už nechceme posílat armádu, tak jim dejme aspoň výbavu. A ne rychle, nýbrž hned, než bude zase pozdě.

Dále bych přivítal nějakou informaci kam mohu poslat finanční příspěvek. Ale opět nikoliv na humanitární účely, ale na vojenskou podporu ukrajinské armádě.

Děkuji a zdravím

— 
Odes.
Ing. Tomáš Flaška (dále adresa, mail, telefon)

…..

A ten příspěvek chci opravdu poslat velkorysý. A tlačte prosím, pokud se mnou souhlasíte, na své poslance stejným způsobem.

Doplněno 26.02.2022 v 16:16:

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR. 

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je:   304 452 700/0300

Já právě posílám pětimístnou sumu. A nebude poslední.

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jara Rank
Jara Rank
2 let před

Radko, ja mohu, vyhodili mne pred 3 lety na pul roku zakaz, ale otravuji je 1-2x tydne, posilam jim prispevky, ktere jsou lidsky nechutne a pak vzdy dostanu odpoved, ze mohu diskutovat, kdyz koupim premium, nato jim skutecne kaslu, ale nevim, jak se dostat primo na Patrika, pokud zrovna nekde neodpovida, asi ho Babis dobre plati, skoda, ze ti dobri blogeri zde pisici, tam nedaji hromadny odchod…..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial