Málo jsme je řezali

Tohle býval poměrně častý povzdech starší generace brblající v kroužku se svými vrstevníky o nedostatcích výchovy mladé generace.

Přiznám se já se do těchto debat moc nezapojuji , protože ve svém prostomyslném a lehce idiotské optimismu věřím, že mladá generace je mnohdy lepší než my Geronti a Tyranosaurové.

A taky jsem kdysi četl, že  jestli jste starej, poznáte podle toho, jestli jste už někdy řekl .“To by se za našich mladých časů nestalo.“ Jsem tedy k mladé generaci vstřícný, spravedlivě kritický, ale přátelský.

Občas mě ale přece jen něco nazuří natolik ,že bych byl ochoten vzít lískový prut a nasekat někomu pár pěkných na holou prdel.

Zrovna včera jsem četl o  nové zábavě náctiletých na sociálních sítích, kde sdílejí svá videa. Myslím, že to byl nějaký ten TIK ŤOK , co ho chce zrušit americký prezident pan Trump.

Takže jsem se včera dozvěděl, že mladí lid teď strašně rádi natáčejí videa, ve kterých se stylizují do obětí různých zločinů. Jsou to takové herecké etudy před kterými se pečlivě namakeupují, vyrobí i rány, krev, podlitiny a odřeniny a pak v tom videu tvrdí , že jsou obětí znásilnění, nebo vraždy a popisují své pocity z toho násilného aktu.

To bych asi ještě přežil i když……. když to sledujete je to hodně divné, nicméně  aktuální módní trend je  markýrovat oběť holocaustu. Prostě se holčička našminkuje a pak natočí video ve kterém popisuje, jak se stala obětí největší zhovadilosti v dějinách lidstva, vraždění židů v koncentračním táboru v Osvětimi. Většinou jsou ta videa hlavně blbá a taky hodně znevažující, protože tam ty děcka hnětou naprosté kraviny, protože jim to téma nestojí za to, aby si ho nastudovaly.

A tak tam posloucháte žvásty o tom jak zahynula v koncentračním táboru Osvětim a jak byla ráda, že se před smrtí mohla vysprchovat a pak v těch sprchách neumírala sama.

Ach jo já když si představím ten strach a ten šílený zápas o život v týhle kamuflované plynové komoře, ta rozdrásaná hrdla a krvavé šrámy na dveřích, jak se Ti chudáci chtěli dostat ven a že si z toho někdo dělá scénku, aby nasbíral nějaké „líbísky“ tak bych v tomhle případě řezal prutem dokud by byla prdel fialová .

Mám takový pocit, že jsem tyhle smrady měli vystavit poněkud většímu strádání, než byl na den zabavený mobil a poloviční kapesné.

https://refresher.cz/87977-Mladici-na-TikToku-si-hraji-na-obeti-holocaustu-Poburujici-videa-celi-ostre-kritice-predevsim-ze-strany-Zidu

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Irein
3 let před

My jsme si jako děti hráli na četníky a zloděje. Inu, zábava se mění.

Eli
Eli
3 let před

Divná doba fakt že jo… Celkově je dnešní generace taková zvláštně přecitlivělá – chlapi nejsou chlapi (chrastítka v obtažených džínách, vystajlovaní jako rádoby dřevorubci s naleštěným vousem z barber shopu a se sojovým lattě v ruce) a ženy nejsou ženami (všimněte si, kolik mladých holek se obléká jako kluk – vytahaná mikina nebo triko, džíny, klučičí sestřih a samý „vole, vole a stádo nikde“ jak říkala babi 🙂 )… Šikovného mladého kluka s jasnou hlavou (ne IT specialista nebo genderový inženýr) aby člověk pohledal – všude kolem vidím spíš jen takové citlivé mamánky neustále pod ochrannými křídly svých rodičů. Holky… Číst vice »

Tomáš Vodvářka
Admin
3 let před

Třeba z toho vyrostou, Davide. Ale jak se zdá, relativizace čehokoli je na postupu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial